Eskişehirspor'da satılık futbolcu yok!

Eskişehirspor İcru Kurulu çalışmalarını devam ettiriyor. Eskişehirspor İcra Kurulu üyesi Mehmet Şimşek de sosyal medya hesabından sık sık bilgiler vermeye devam ediyor.

Eskişehirspor'da satılık futbolcu yok!
banner127

Mehmet Şimşek sosyal medyadan yapıtığı paylaşımlarında özetle şu ifadeleri kullandı.

"Herkes biraz kendine geldi mi? Panik yok bugünleride atlatacağız Eskişehirspor cumartesi günü Antalya’ya kampa gidiyor. Kamp ücretinin 25 binini Halil Ünal, 25 binini Aydın Begiter karşılamıştır. Kalan kısmı icra komitesi tarafından bulunmaya çalışılacaktır. Bu kulüp Eskişehir halkınındır ve Eskişehirspor’u çok seven en kötü zamanda yanında olandır. Hepimiz bir şeye bir kişiye kızıyor ama mühim olan armadır, bizim çocuklardır. Bazı şeyleri hep birlikte başarmak zorundayız. Biz sıradan bir Anadolu kulübü değiliz, Biz Eskişehirsporuz."

SATILIK OYUNCUMUZ YOK

"Bizim Çocukların sözleşmeleri Eskişehirspor'dadır. Kimse bedelsiz izinsiz bir yere gidemez. Gitmek isteyen oyuncumuzda yoktur. Senaryo üretmeyin."

BU GURUR HEPİMİZİN

"6 oyuncumuz Milli takımlara çağırıldı. Bu gurur hepimizin. Bu gurur futbolcularımızın, bizim çocuklar‘ımızın Bu gurur Fuat Çapa hocamızın. Bu gurur Eskişehirspor‘un. Birlikte başaracağız. Küllerimizden doğacağız. Bugün yıllardan 1965."

7 OCAK'A KADAR SÜRE VAR!

"Mehmet Şimşek, transfer yasağınının açılması için çalışmalarınız olacak mı sorusuna evet cevabını verdi. Ayrıca Şimşek -6 puan riski taşıyan dosyaların ödemeleri için de çalışmalarını devam ettirdiklerini belirtti. Son ödeme tarihininde 7 Ocak olduğunu açıkladı."

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30