Eskisehirspor'un her zaman yanında olmalıyız

Eskişehir Anadolu Kültur ve Dayanışma Derneği tarafından Espark Alışveriş Merkezinde (AVM) 'Eskişehirspor Altın Yıllar Altın Ayaklar' fotoğraf sergisi düzenlendi.

Eskisehirspor'un her zaman yanında olmalıyız
banner115

1965-1971 yılları arasında Eskişehirspor'da forma giymiş efsane futbolcuların fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışına CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ve Eskişehirspor'un efsane kaptanı Fethi Heper de katıldı. Sergide, fotoğraf sanatçısı İsmail Alkılıçgil'in objektifinden fotoğraflar yayınlandı. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği sergi öncesi bir açılış konuşması yapan Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, Eskişehirspor'un Anadolu'da futbol ateşini yakan kulüplerden biri olduğunu dile getirerek, "Eskisehirspor'un her zaman yanında olmalıyız ve olacağız. Tüm Eskişehirliler ile birlikte takımımızı her alanda destekleyeceğiz" şeklinde konuştu. 

Sergiye katılan Eskişehirspor'un efsane kaptanı Fethi Heper ise yaptığı konuşmada, "Bu sergiye katılmaktan mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir günde bir aradayız" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30