Eskişehirspor’u çok seviyoruz demekle olmuyor

Kazım Kurt: "10 yıl önce Fenerbahçe maçında protokol tribününde göğsünü gere gere oturanlar, Avrupa Ligindeki maçlara protokolde gidenler, uçaklara binenler artık bunların hayal olduğunu bilsinler. ‘Biz Eskişehirspor’u çok seviyoruz’ demekle olmuyor."

Eskişehirspor’u çok seviyoruz demekle olmuyor
banner115

ESKİŞEHİRSPOR KONUSUNDA BİR OLAMADIK!

Odunpazarı Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında Eskişehirspor hakkında değerlendirmelerde bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt şu açıklamaları yaptı;

“Eskişehirspor, Eskişehir’in bir markasıdır. Eskişehirspor var olduğu sürece bizler politikacılar olarak ilgilenmek zorundayız. Eskişehirspor’a her ortamda destek olmaya çaba gösteriyoruz. Ancak Eskişehirspor, Eskişehir’in üvey evladı durumunda. İdarecilerimiz Eskişehirspor’a şaşı bakmaktadır.

Eskişehirspor bir grubun, bir yöneticinin, bir kitlenin malı değil, Eskişehir kentinin bir markasıdır. Eskişehirspor’un etrafında birlik olma konusunda başarı sağlayamadık. Kim kabahatli ise, kendi kendine düşünsün.

10 yıl önce Fenerbahçe maçında protokol tribününde göğsünü gere gere oturanlar, Avrupa Ligindeki maçlara protokolde gidenler, uçaklara binenler artık bunların hayal olduğunu bilsinler. Bunun hayale dönmesinde de kendi yanlışlarının olduğunu bilsinler. ‘Biz Eskişehirspor’u çok seviyoruz’ demekle olmuyor. Eskişehirspor için herkes elini taşın altına koymalı.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30