Fabrika artık her mahallede

Fabrika Futbol Okulları geçtiğimiz sene faaliyete geçmiş ancak pandemide artan vaka sayıları nedeniyle bir süre ara vermişti. Eğitimlere kaldığı yerden güçlenerek devam Fabrika hakkında merak edilenleri Kerem Akgören yanıtladı.

Fabrika artık her mahallede
banner127

Fabrika Futbol Okulları geçtiğimiz sene faaliyete geçmiş ancak pandemide artan vaka sayıları nedeniyle bir süre ara vermişti. Şimdi kaldığı yerden daha da güçlenerek yoluna devam eden Fabrika ile ilgili kurucularından Kerem Akgören ile birlikte merak ettiklerimize ışık tuttuk.

“Fabrika’da hedef tüm şehri bir araya getirmek”

Hedef kitlesi 5-15 yaş grubu kız ve erkek öğrenciler olan Fabrika’da kısa vadeli hedefimiz Eskişehir geneline yayılmak, ilerleyen dönemde komşu illerimizden başlayarak tüm Türkiye’de faaliyet gösteren bir oluşum sağlamak.

“Fabrika artık her mahallede”

Merkezi Vali Hanefi Demirkol Tesislerimiz olan oluşumda, mahallelere yayılma süreci başladı. Duyurusu yapılan bu planlama ile öğrenci kayıtları hemen alınarak bölgede yeterli sayıya ulaşıldığında, çalışmalarımız orada bulunan tesislerde de devam edecek. Böylece artık çocuklar Fabrika’ya değil, Fabrika çocuklara ulaşmış olacak.

Amacımız; zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek”

Fabrika’da amaç; futbolun temel eğitiminin verilmesinin yanı sıra, yaş gruplarına Eskişehirspor aidiyeti sağlamak, sosyalleşip, koordine olmayı, takım olarak hareket etmeyi öğrenecekleri etkinliklerle fiziksel ve zihinsel gelişimlerine aynı zamanda yardımcı olabilmek. Futbolcu olmak isteyen Eskişehirli çocukların Eskişehirspor çatısı altında toplanmasını istiyoruz. Altyapımızdan kulübümüze ve Türk futboluna örnek teşkil edebilecek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek en büyük hedefimiz…

“Fabrika’da ön plana çıkan altyapımıza dahil oluyor”

Fabrika ve akademi ligleri iki farklı oluşum. Fabrika aktivite alanı olarak değerlendirilebilir, akademi ligleri ise kendisini ispat etmiş artık profesyonel olmaya aday futbolculardan oluşuyor. Fabrika’da yeteneği keşfedilen sporcumuz akademi liglerine kazandırılır. Fabrika okulumuzda bulunan 14 yaş grubunda 3 oyuncu bugün U14 takımımıza dahil oldular.

“Eskişehirspor’da Eskişehirli çocuklar oynasın”

Şehir dışı merkezli futbol okullarının önceliği kar amacıyken Fabrika’da durum Eskişehirspor’da gelecekte Eskişehirli sporcuların ile tanımaya başlamasını istiyoruz. Olanakların hiçbir futbol okulunun gerisinde olmadığı şehrin en büyük markası olan kulübümüzde; hem çocukların hem de çocuklarımızla birlikte kulübümüzün birbirlerini kazanabilmesini umut ediyoruz.

“Pandemide tüm önlemleri alarak, hiçbir çocuğumuzun sağlığını riske atmıyoruz”

Tüm dünya ile birlikte bizim de ilk kez karşılaştığımız pandemi sürecinde altyapı ve Fabrika’da tüm önlemleri sağlık ekiplerimiz ile birlikte alarak yolumuza devam ettik. Kış başlangıcında artan vakalar sebebiyle, hükümetimizin verdiği kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermiştik. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle yine tüm önlemleri alarak ve velilerimizi bu konuda bilgilendirerek yolumuza devam ediyoruz. Çocuklarımızın sağlığı bizim ilk önceliğimiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30