Fuat Çapa ile anlaşmak istiyoruz!

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş yaptığı açıklamada teknik direktör Fuat Çapa'nın devam edip etmeyeceği hakkındaki soruyu cevapladı.

Fuat Çapa ile anlaşmak istiyoruz!
banner115

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş önemli açıklamalarda bulundu. Taş, teknik direktör konusunda görüşmelerin sürdüğünü ve önceliklerinin ise Fuat Çapa olduğunu söyledi.

Bayram tatilinin yanı sıra kulüp hakkında önemli görüşmeler için Almanya’ya giden Eskişehirspor Başkanı Osman Taş açıklamalarda bulundu. Taş, “Fuat Çapa’nın bu sezon verdiği mücadeleyi, tüm camia olarak biliyoruz. Böylesine değerli bir hocayı kaybetmek istemiyoruz. Maddi olarak aramızda her hangi bir sorun yok. Hocamız paraya önem veren biri değil. Bu sezon alacakları da duruyor zaten” dedi.

Çapa’nın kendilerine geniş bir rapor verdiğini belirten Taş, “Fuat hocamızla yeni sezonda yola devam edilmesi konusunda yönetim kurulu ile birlikte ısrarcıyız. Kendisiyle birçok konuda anlaştık fakat, ufak bazı sorunlar var. Onları da halledersek, Fuat hocamızla yola devam edeceğiz. Bizimle çalışmak isteyen birçok teknik adamdan da teklif geliyor. Fuat hocamızla anlaşamadığımız taktirde, diğer alternatifleri değerlendireceğiz” dedi. (Anadolu Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30