Gelecek adına sabırlı olmamız gerekiyor

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: "Fidan kampanyasına yoğunlaşıyoruz. Lansman, sunum ve dikim işlerine hazırlanıyoruz. Çok ciddi bir kampanya hazırladık. 1 milyon fidan bağışı hedefi ile kampanyayı başlatacağız ama ben çok daha yüksek rakamlara ulaşacağımıza inanıyorum."

Gelecek adına sabırlı olmamız gerekiyor

HEDEFİMİZ İLK SEZONDA ŞAMPİYON OLMAK
Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, görme engelli taraftarımız Kaan Kuş’un sorularını yanıtladı. ‘Tribün Çocuğu Kaan’ Youtube kanalında yayınlanan videoda başkanımız, “TFF 2.Lig’de şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

BU KARANLIK TÜNELDEN ÇIKACAĞIZ
Öncelikle Eskişehirsporumuzun geleceği hakkında konuşan başkan, “Günden güne daha iyiye gidiyoruz. Tünelin ucundaki ışık gözüktü. İnşallah bu karanlık tünelden yavaş yavaş çıkacağız. Biraz sabretmek lazım. Çaba sarf ederken soğukkanlı ve sabırlı olmamız gerekiyor. Camia bize sabrederse ve biz görevimize devam edersek inşallah 2-3 yıl içerisinde çok farklı şeyler konuşacağız” dedi.

TRANSFER TAHTASINI AÇMAK İSTİYORUZ
Kaan Kuş’un transfer tahtasını açacak mısınız sorusunu yanıtlayan Mustafa Akgören, “Transfer tahtasını açmayı çok istiyoruz. Mevcut kadromuza güzel takviyeler yaparak Spor Toto 1.Lig’e en kısa zamanda geri dönmek istiyoruz. TFF 2.Lig’de şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. İnancımız bu yönde. Transfer tahtasını açmak gönlümüzden ve kalbimizden geçiyor ama şartlar çok zor. Sıkıntıların devam ettiği ve gelirimizin olmadığı bir gerçek. Eskişehirspor taraftarları dışında sahip çıkan yok. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak kulübe gelir sağlayacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz” ifadeleri kullandı.

ÇOK CİDDİ BİR KAMPANYA HAZIRLIYORUZ
Son olarak güncel projeler hakkında da bilgi veren Akgören, “Eses Token projesinden istediğimizi elde ettik. Fidan kampanyasına yoğunlaşıyoruz. Lansman, sunum ve dikim işlerine hazırlanıyoruz. Çok ciddi bir kampanya hazırladık. Bu proje hem Eskişehirspor sevdalılarına hem de yeşile gönül veren doğaseverlere hitap edecek bir proje. Herkesin gönüllerini fethedecek reklam filmleri hazırlandı. 1 milyon fidan bağışı hedefi ile kampanyayı başlatacağız ama ben çok daha yüksek rakamlara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30