Gelin, onur mücadelesi verelim

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri bugün sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklama yaparak camiaya seslendi...

Gelin, onur mücadelesi verelim
banner127

Diri yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı.

Değerli Eskişehirspor camiası; Camiamızın içinde bulunduğu durumu sağır sultan bile duydu ama şehrimizin iş adamları ve yönetenleri duyamadı. 
Sezon başında transfer edilen ancak lisans çıkarılamayan oyuncu arkadaşlarımız bu efsane taraftarın önüne çıkıp o formayı giymek için sabırsızlanıyor. Futbolcularımızı taraftarlarımızla buluşturabilmek için 18 Kasım Pazar 14:00’da Osmanlıspor ile bir hazırlık maçı yapacağız ve bu sezon başı lisansı çıkmayan oyuncularımız oynayacak hatta Almanya ligine kiralık giden Hakan Arslantaş bile sırf bu maçta oynayıp bu taraftarın önüne çıkmak için hafta sonu Eskişehir’e geliyor. Şu adamlardaki duruş birazda şehrimizde olsa neler olurdu tahmin edemiyoruz.
Eskişehirspor o kadar kötü günler geçiriyor ki kulüp yöneticilerimiz ortada olmadığı için bizler taraftar olarak icra kuruluna girdik ve Fuat hocamızla beraber kaynak arayışına başladık. Kulüpte ekmek bile kalmadığı anlar oluyor. Kulübü yaşatmak için kapı kapı geziyoruz. Bunu sadece EsEs için yapıyoruz. Ancak maddi imkansızlar ortada, lisansı çıkmayan oyuncularımız bu haftadan itibaren serbest kalıyor. Çünkü paraları ödenemedi. Hatta sadece bu değil 2015-2016 sezonunun yabancılarının gönderdiği ihtarlar sebebiyle 18 puan silme cezası ile karşı karşıyayız ve bu dönemim oyuncularının imza vermemesi yüzünden transferimiz açılamıyor. Bunlarla sadece bizlerin başa çıkması mümkün değil çünkü ortada sahipsiz bir takım var.

Değerli arkadaşlar; hala şehrimizi terk etmeyen hatta Almanya’da kiralık oynamasına rağmen bu tribünlerin önüne çıkmak isteyen oyuncu arkadaşlarımız bu hafta sonu sahada yerini alacak. Belki de son kez tüm şehrimizi, odalarımızı, partilerimizi, sendikalarımızı kısacası Eskişehir’de yaşayan herkesi Eses için böyle fedakarlık yapan arkadaşlara destek olmak için stadyuma davet ediyoruz. Lütfen hepimiz eşimizi dostumuzu, komşumuzu kim varsa elinden tutup stadyuma gelelim. Stadyumda önce maraton alt, sonra üst açılacak, yoğunluğa göre diğer yerler açılacak ve yine girişte makbuz karşılığı bağış toplanacak. Tabi ki yeterli bir para toplanmaz ama bizler elimizden geleni yaptık deriz. Yangına su taşıyan karınca misali tarafımız ve niyetimiz belli olsun o bize yeter.

HAYDİ ESKİŞEHİR PAZAR 14:00’da STADYUMA GEL. BU ONUR MÜCADELESİNE SEN DE OMUZ VER..!

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30