Genç oyuncuları çok seviyorum

Suat Kaya: "Genç bir kadroya sahibiz. Genç oyuncuları çok seviyorum. Benden ne kadar faydalanırlarsa kendileri adına o kadar iyi olur. İlk etapta benden daha çok koşmak zorunda kalacaklar."

Genç oyuncuları çok seviyorum

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, “Hocamıza Eskişehirspor’u tercih ettiği için ve görevi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Suat Kaya hocamız 6 kişilik ekiple hizmet verecek. Volkan Kilimci, Mithat Çulcuoğlu, Ali Gök, Serkan Yeğin ve Nedret Kuru isimleri de yer alacak. Sözleşmemiz 1+1 yıllık. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Suat Kaya düzenlenen imza töreninde şu açıklamaları yaptı;

“Eskişehirspor gibi köklü bir camia için benim uygun görülmem benim için çok büyük bir mutluluk ve onur verici. Şampiyonluğa oynayan takımı çalıştırmakta da risk vardır. Düşmemeye oynayan da. Bizim mesleğimizin içerisinde sıkıntı olağan bir durum. Bütün benliğimle, güvendiğim insanların yer aldığı ekibimle bu mücadeleyi vereceğim. 

Geçen sezon Tuzlaspor’u çalıştırırken rakip olmuştuk. Geçen sezonki futbolcuların çoğunun olmadığını biliyorum. Genç bir kadroya sahibiz. Genç oyuncuları çok seviyorum. Benden ne kadar faydalanırlarsa kendileri adına o kadar iyi olur. İlk etapta benden daha çok koşmak zorunda kalacaklar. İnşallah muvaffak olurlar.

54 yaşındayım ancak genç kalmaya çalışıyorum. Mesleğe altyapıdan başladım için genç kadrolara güveniyorum. Kabuğundan çıkardığım çok futbolcu oldu. herhangi korkum ve endişem yok. Onlardan büyük çocuklarımız var. Sezgin Coşkun eski öğrencim. Bize güven insanları mahcup etmemeye çalışacağız.

Eskişehirspor'a gelmemde maddi bir amaç yok. Genç bir kadro ile mücadele edeceğimiz için ekibimi kuvvetlendirdim. En son ekibime dahil ettiğim Serkan Yeğin son olarak Fenerbahçe U19 takımında görev yapıyordu. Biraz zamana ihtiyaç var. İnşallah başarılı olup Eskişehirspor'u istenilen seviyeye getiririz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30