Herkes her şeyin farkında

Mustafa Akgören: "Kamuoyundan aldığımız tepkilerden dolayı yeniden aday olmayı düşünmüyorum. Bu sebeple bizi istifaya davet edenleri 11 Haziran’da göreve davet ediyorum."

Herkes her şeyin farkında

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören şu açıklamaları yaptı;

“19 aydır görevdeyiz. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa bize olumlu yanıt veren, şehrimizin sayılı isimlerinden birisi Kazım Kurt Başkanımızdır. Kazım Başkana yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. Fidan kampanyasına kendisini davet etmediğimiz yönünde kamuoyunda farklı farklı gündemler oluştu. Kazım Kurt’un içerisinde olmadığı bir organizasyon yapmayacağımızı kendisi çok iyi biliyor. Pandemi şartları nedeniyle o gün katılım sayısını az tutmak gerekiyordu. 
 
Eskişehir’de Eskişehirspor’u sevenler bitmez. Bu takıma gönül veren yüzbinlerce insan var. Bu kulübün kurtulması için her türlü fedakarlıklar yapacak yeni kahramanlar çıkacaktır. Biz üzerimize düşeni yaptık ve görevimizi tamamladık. Bu bir bayrak yarışıdır. Önümüzdeki günlerde yeni yönetici arkadaşlara bayrağı devredeceğiz. Bu şehrin Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor. Çözüm illaki vardır. Bu çözümlerin tartışılabilmesi adına şehrin ileri gelenlerin bir masada buluşması gerekiyor. Ortak hareket etmesi gerekiyor. Eskişehirspor konusunda hiçkimse üç maymunu oynayamaz. Eskişehirspor dışında hiçbir kuruluş bu kadar insanı bir arada bulunduramaz. Bir araya getiremez. Herkes her şeyin farkında. Rica ediyorum Eskişehirspor’u görmezden gelmeyin.
 
Biz Eskişehirspor’u tamamen yaşatmak amacıyla çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Elde edilen gelirlerin tamamını geçmiş borçlara ve günlük ihtiyaçlara harcadık. Kulüp bu kadar ekonomik sıkıntı çekerken sportif başarı yakalamamız mümkün değildi. Ben şahsen başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kamuoyundan aldığımız tepkilerden dolayı yeniden aday olmayı düşünmüyorum. Bu sebeple bizi istifaya davet edenleri 11 Haziran’da göreve davet ediyorum.
 
Bedirhan Altunbaş dışında sözleşmesi sona eren oyunculardan başka bir kulüple anlaşan olmadı. Bedirhan da vefalı bir şekilde hareket ederek veda etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sözleşmesi biten diğer oyuncular ile gelecek olan yönetimin önünü açmak adına herhangi bir sözleşme yapmadık. Bildiğim kadarıyla çoğu oyuncu da gelecek yönetimi bekliyor.”

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 21:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 3 yıl Önce

Başkan sonuna kadar haklısın. İstifaya davet edenler çok biliyorsa gelsinler yönetime. Zamanında halil ünal başkanken takım ilk 10 da oynadıgındada aynı şeyi yaptılar sırf mesut hoşcan gelsin diye para aldıkları için tribünde halil ünala annesine küfürler ettiler (ettirdiler liderler denen adamlar) bugün takımın durumu bu adamlar yüzünden

Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Fidan kampanyasına bir tek Kazım Kurt başkan mı fazla geldi.? hadi canım sende....

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30