İkinci baharımı yaşıyorum

Eskişehirspor’un Takım Kaptanı Kıvanç Karakaş Radyospor’da yayınlanan Isınma Turu programına telefonla bağlandı ve Sabri Ugan’ın sorularını yanıtladı.

İkinci baharımı yaşıyorum
banner115

Kıvanç Karakaş programda özetle şu ifadeleri kullandı, 

“Çok güzel bir karşılaşma oldu. Eskişehir’e döndüğümüzde tesislerde bizi meşalelerle karşıladı. Ciddi anlamda muhteşem bir geceydi. Geçen sezon bu yana sıkıntı ve kaoslarla mücadele ediyoruz. Devre arasında ayrılan futbolcularımız oldu. Ardından Antalya’daki devre arasında kampında biz bize diye bir akım başladı. Bu akım çok güzel bir sinerjiye döndü. Herkes birlik beraberlik havasında hareket ediyor. Bence alınan başarılı sonuçların formülü de bu birlik beraberlik havasının içerisinde gizli.

Bursaspor elbette maçın favorisiydi. Takım kaptanı olarak maçtan önce takım arkadaşlarıma, “burada kaybetmek kolay ama kazanmak olay” demiştim. Başardık. Çok mutluyuz. Ama işimiz daha bitmedi. Bu takımı bu sezon ligde tutmak istiyoruz. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. 

Yakında 35 yaşıma gireceğim ama ben de ikinci baharımı yaşıyorum. Takımdaki genç arkadaşlarımın gençlik ateşi beni de olumlu etkiliyor. Futbolda artık çok isteyen, çok mücadele eden takımlar kazanıyor. Biz de çok isteyerek, çok mücadele etmeye çalışıyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2020, 20:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 4 yıl Önce

Gençler gençler derken Kıvanç gibi abileri unutmamak lazım.Helal olsun.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30