İkinci devre daha önemli!

İlk yarıda gençlerle önemli puanla toplayan kırmızı siyahlılar yeni yıldan umutlu. Zor bir maratona girecek Eskişehirspor’da ikinci yarıda sergilenecek performans kulübün geleceğini de önemli ölçüde belirleyecek.

İkinci devre daha önemli!
banner115

Sezona transfer yasağından dolayı genç bir kadroyla başlayan Eskişehirspor, 16 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti. Yüksek maliyetli birçok takıma göre önemli puanlar toplayan gençler alkışı hak ederken, ikinci yarıda zorlu bir maratona çıkacak. Gerek zirve mücadelesinde, gerekse alt sıralardan kurtulmak isteyen takımlarla önemli karşılaşmalar oynayacak kırmızı siyahlılar, bu dönemi de iyi değerlendirmek istiyor. Özellikle ligin ilk yarısında kendi sahasında Hatayspor dışında hiçbir takıma mağlup olmayan Eskişehirspor, rakiplerinin adeta korkulu rüyası oldu.  Aynı başarıyı deplasman maçlarında sergileyemeyen kırmızı siyahlı takım, ikinci yarıda tempoyu daha da artırmak zorunda. Şu aşamada transferin yasağının kalkması zor gözükürken, genç oyuncularla ikinci yarıda da yola devam edilmesi gündemde. Henüz yönetim belirsizliği de sürerken, gençlerin takımdaki gelecekleri de belirsizliğini koruyor. Takım ruhunu sahaya çok iyi yansıtan gençler kendileri açısından da önemli bir kariyer edinirken, birçok takımın radarına girdiler. Gerekli desteği alamadıklarını söyleyen Başkan Halil Ünal’ın genel kurulda aday olmayacağını söylemesine rağmen, ilerleyen günlerde gelişmelere göre yeniden aday olma ihtimali de var.

Yeni yıla kafalarda soru işaretleriyle giren Eskişehirspor’da gelecek açısından ise umutlar bitmedi. Kırmızı siyahlı takıma gönül verenlerde genç ve yetenekli kadrosuyla Eskişehirspor’un ligin ikinci yarısında başarılı olup sezonu iyi bir yerde bitireceğine inanıyorlar. Tabi bu gençlerin de maaş ödemelerinin yapılması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2019, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30