İkinci devreye Eskişehirspor damgası!

TFF 1 Lig'in ikinci yarısında ilk 4 hafta maçları bir maç haricinde sona erdi.

İkinci devreye Eskişehirspor damgası!
banner115

İkinci devrenin ilk 4 haftasında en çok puanları Adana Demirspor ve Eskişehirspor takımları kazandı. İki takımda 10'ar puan topladı. Keçiörengücü ve Menemenspor takımları ise bu 4 maçta sadece birer puan alabildiler.

İkinci yarıda takımlar daha da güçlendi. Hedefler netlik kazandı. Transferler yapıldı. Birçok takımın teknik direktörü değişti. Mücadele dozu daha da arttı. Zorlu rekabetin ikinci yarısında ilk 4 hafta maçları ise ertelenen Giresunspor - İstanbulspor maçı haricinde geride kaldı.

Ligin ikinci yarısında ilk 4 haftaya şüphesiz Eskişehirspor damgasını vurdu. 4 maçta hiç gol yemeyen Kırmızı Şimşekler rakip filelere 5 gol bırakmayı başardı. Güçlü kadrosu ile adından sıkça bahsettiren Adana Demirspor ise rakiplerine 15 gol atarken toplamda 10 puan topladı. Adana Demirspor bu maçlarda sadece 90+6’da gol yediği Boluspor maçında berabere kalarak puan kaybetti. Eskişehirspor ise Afyonkarahisar'da buzlu zeminde oynanan maçta Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybetti. Bu iki takımı Süper Lig'e çıkmanın önemli adaylarından Bursaspor takip etti. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan timsahlar sadece sahasında Eskişehirspor'a mağlup oldu. 

Ligin ikinci yarısına 3. ve 4. sırada başlayan Keçiörengücü ve Menemenspor takımları ikinci yarıda adeta durdular. İki takım da ilk 4 maçlarından sadece birer puan çıkartabildiler. Alınan bu kötü sonuçlar bu iki takımın 7. ve 8. sıraya kadar düşmesine neden oldu. 

Ligin ikinci yarısında oluşan puan durumu ise şu şekilde;


 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30