İnşallah Eskişehirspor ödüllendirilir!

Radyospor programcısı Salim Manav Galatasaray’ın Eskişehirspor’dan Mehmet Özcan’ı transfer etmeye çok yakın olduğunu iddia etti.

İnşallah Eskişehirspor ödüllendirilir!

Mehmet Özcan’ın Fatih Terim ile hemşeri olduğunu hatırlatan Manav şu ifadeleri kullandı.

“Bildiğiniz üzere Mehmet Özcan Adana doğumlu bir oyuncu. Galatasaray’ın Teknik heyetinde de Fatih Terim, Hasan Şaş ve Levent Şahin Adanalı. Gürcan aday gibi Adana ile özdeşleşmiş bir isim de Galatasaray’da görev alıyor. Mehmet Özcan yüksek ihtimalle Galatasaray’a transfer olacak. Görüşmeleri oyuncunun menajeri gerçekleştiriyor. Mehmet Younès Belhanda ve Jean Michaël Seri’nin arkasında önemli bir alternatif olacağını düşünüyorum. Oyun tekniğini geliştirebilirse ilerleyen yıllarda Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyebilir.

Beşiktaş’ın Mehmet Özcan’a bir ilgisi olmuştu. Siyah Beyazlılar 750 bin Avro teklif etmişti. Eskişehirspor’un talep ettiği meblağ çok daha yüksekti. İki kez görüşme oldu ancak bu transfer gerçekleşmedi. Daha sonra oyuncuya Galatasaray’ın ciddi anlamda bir ilgisi başladı. ”

Programa yorumcu olarak bağlanan Süha Sidal da Mehmet Özcan ile alakalı olarak, “Mehmet Özcan önemli bir isim. Mehmet’in ay sonuna doğru yeni takımına transfer olacağını düşünüyorum. Eskişehirspor’un ciddi manada paraya ihtiyacı var. İnşallah Mehmet’i alacak takım bu durumu avantaj olarak kullanmaya kalkmaz. Çünkü Eskişehirspor’un o meblağlara çok ihtiyacı var. 1 ila 1,5 milyon Euro arasında bir bonservisle Mehmet’in transfer edileceğini düşünüyorum. Dorukhan Toköz etkisi yaratabilir. Eskişehirspor son yıllarda önemli oyuncular yetiştiriyor. İnşallah Mehmet Özcan için önemli bir bonservis bedeli ödenir de onlar da bir nebze ödüllendirilmiş olur” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30