İşte Galatasaray'ın Mehmet Özcan planı!

Radyospor programcısı Salim Manav, Mehmet Özcan’ın transfer süreci ile yakından ilgileniyor. Aldığı son bilgileri dinleyenleri ile paylaşan Manav çok önemli bir iddiayı da gündeme getirdi.

İşte Galatasaray'ın Mehmet Özcan planı!
banner115

Canlı yayında edindiği son bilgileri dinleyenleri ile paylaşan ünlü sunucu şu iddiaları dile getirdi; “Beşiktaş Mehmet Özcan’ı bütçe problemi nedeniyle askıya aldı. Beşiktaş’ın düşündüğü bonservis bedeli Eskişehirspor yönetiminin istediği ücretin çok altında kaldı. Ancak Galatasaray kulübü bu oyuncu ile ciddi olarak ilgileniyor. Eğer Mbaye Diagne’nın satışından önemli bir gelir elde edilirse bu paranın bir kısmı da Mehmet Özcan transferinde kullanılacak. Mehmet Özcan Galatasaray’a yakın diyebiliriz. 
20 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz gün İstanbul’daydı. Ancak İstanbul’da olmasının transferi ile bir alakası yok. Milli takım için evrak işlemleri varmış. Bu sebeplerden İstanbul’daydı. 
Başakşehir’in Mehmet Özcan transferinde öncelikli bir hakka sahip ancak şimdilik bu hakkı kullanmak gibi bir niyetleri yok. Çünkü hem fiyatlar yüksek, hem de o mevki de çok oyuncusunun olması.
Türk futbolunun çok şeyler beklediği Adana doğumlu oyuncun yeni sezonda hangi kulüpte olacağı çok merak ediliyor. Yeni sezon öncesinde bu durumun netleşmesi bekleniyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30