Jesse'yi aylardır takip ediyorlarmış!

Eskişehirspor defterini kapatan ve ülkesinde yeni takımının belli olmasını bekleyen Jesse Sekidika’nın Türkiye’de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Jesse'yi aylardır takip ediyorlarmış!
banner115

Menajerine tam yetki veren ve ülkesinden gelişmeleri takip eden Jesse’nin henüz bir takımla net olarak anlaşmadığı ve Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının Jesse konusunda ısrarcı davrandığı öğrenildi. Oyuncunun menajeri ile temas halinde olan bu kulüpler oyuncunun menajerinin Türkiye’ye gelme konusunda süre istemesi nedeniyle beklemeye geçmiş durumdalar. Jesse’nin menajerinin Ocak ayının ilk haftasında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Jesse’nin takip edilmesi konusunda Eylül ayında bir talimat verdiği ve uzun süreli bir takibin sonucunda transfer edilmeli raporu verildiği öğrenildi. Fenerbahçe’li birkaç isminde Jesse için menajeri ile temasa geçtiği ve güzel bir teklif sunmaya hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

Eskişehirspor ile 31.05.2020 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Jesse FIFA’ya başvurarak serbest kalma hakkını elde etti ancak bu hakkını henüz kullanmadı. Jesse’yi transfer etmek isteyen kulübün Eskişehirspor’a düşük de olsa bir bonservis bedeli ödemesi gerekiyor. Bu bonservis bedelinin de Eskişehirspor yönetimi ile Jesse’yi ikna eden kulüp yöneticileri arasında yapılacak görüşmelerin ardından belli olacak.

Bu arada Eskişehirsporlu yöneticiler Jesse konusunda hiçbir kulübün kendileri ile temasa geçmediğini açıkladılar. Eskişehirspor ile sözleşmesi devam eden Jesse, Bosman kuralları gereği istediği kulüple görüşme yapma hakkına sahip.

Akif Yer - 222Haber.com

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz... 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 13:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
cihan günaydın
cihan günaydın - 4 yıl Önce

aman aman ne top oynadılar be takımı sanki şampiyon yapmış gibi pışpış lıyonuz bide adamları defolup gitsinler bizim genç aslanlarımız bize yeter

Forza Eses
Forza Eses - 4 yıl Önce

Yolun açık olsun Jesse...

Ramazan GÜNGÖR
Ramazan GÜNGÖR - 4 yıl Önce

Jesse nin böyle başı boş kalıp çekip gitmesini seyreden Yönetim suçludur.Zaten Es Es in başına ne geldiyse 1 ay ara ile yapılan yönetim ve hoca değişikliği.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30