Kongreye az kaldı, işte son durum!

Eskişehirspor'da kongreye çok kısa bir süre kaldı.

Kongreye az kaldı, işte son durum!
banner127

Oy kullanma hakkına sahip 882 delege yüksek ihtimalle Perşembe günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde oy kullanacak.

İSMAİL HAKKI GÜL ADAY OLABİLİR!

30 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Mali Genel Kurul öncesinde Osman Taş dışında adayım diyen bir isim çıkmadı. Ancak Halil Ünal cephesinin kesinlikle bir aday ile seçime gireceği öğrenildi. Federasyon seçimleri nedeniyle Halil Ünal'ın ve sağlık problemleri nedeniyle Aydın Begiter'in bu isim olmayacağı ve İsmail Hakkı Gül isminin favori olduğu da ve bugün yarın bu ismin kesinleşebileceği gelen bilgiler arasında. 

OSMAN TAŞ KONGREYİ BEKLİYOR!

Adayım açıklaması yapan Osman Taş geçtiğimiz hafta "Listemiz de hazır. Önümüzdeki hafta düzenlenen kongrede hepsini tek tek açıklayacağız. Plan ve projelerimiz hazır" açıklamasını yapmıştı. Osman Taş'ın listesinde kimlerin olduğu konusunda herhangi bir söylem yok. Osman Taş'ın Perşembe günü aday olacağı bilinen bir gerçek.

MESUT HOŞCAN SÜRECİ TAKİP EDİYOR

Daha önce "Süreci yakından takip ediyorum. Eskişehirspor ile ilgili yapılacak her türlü şey içinde her türlü sorumluluğa hazırım" açıklaması yapan Mesut Hoşcan'ın ise bugüne kadar sessiz kalması soru işaretlerine neden oldu. Hoşcan'ın bir ismi aday göstermek için çalışmalar içerisinde olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

ORTAK KARAR VERİLMELİ!

Gerçekleşen son kongrede Kaan Ay'a rakip olan ancak seçimi az bir farkla kaybeden Mustafa Topkaya da sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunmuştu. Topkaya, "Eskişehirspor bu şehrin ortak manevi değeri. Bu kulüp için ne yapılması gerekiyorsa menfaatsiz yaparım. Kongre üyelerine çağrımdır. biraraya gelip konuşalım. Ortak bir karar verelim. Osman Taş gelsin. Aday olmak isteyenler gelsin. Durumu ortaya serelim. Kongre günü sürpriz yaşamak için vaktimiz yok. Hem de derhal" ifadelerini kullanmıştı.

Eski başkanlardan Sinan Özeçoğlu ve Nebi Hatipoğlu'nun kesinlikle aday olmayacağı öğrenilirken Eskişehirspor'u çok hareketli bir hafta bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30