Lider karşısında tutunamadık

Suat Kaya ve öğrencileri lider karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldı. Eskişehirspor uzatmalar ile birlikte toplam 70 dakika rakibinden bir kişi eksik mücadele etti. Yenilen gol taraftarlar tarafından 'langırt golü'ne benzetildi.

Lider karşısında tutunamadık
banner127

TFF 2.Lig’de var olma mücadelesi veren Eskişehirspor talihsiz bir mağlubiyet aldı. Ligde lider durumda olan Pendikspor bulduğu şans golü ile Eskişehir’den galibiyetle ayrılabildi. Eskişehirspor uzatmalar ile birlikte toplam 70 dakika rakibinden bir kişi eksik mücadele etti.

Eskişehirspor bu hafta oldukça zor bir maça çıktı. Ligde açık ara lider durumda olan Pendikspor’u ağırlayan Es-Es rakibine oldukça zorlu bir deplasman yaşattı. Siyah Kırmızılılar 28. dakikada Utku Kızılkaya’nın kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldı. Pendikspor golü ancak 80. dakikada bulabildi. Arda Okumuş’un uzaklaştırmak istediği top Hasan Ulaş Uygur’a çarptı ve Pendiksporlu Görkem Bitin’in önünde kaldı. İstanbul temsilcisi bu pozisyonda 1-0 öne geçmeyi başardı. Eskişehirspor daha sonra Tolga Yakut ile iki kez gole yaklaşsa da skoru eşitleyemedi ve sahadan puansız ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30