Mehmet için Fransızlar devrede!

Eskişehirspor forması giyen Mehmet Özcan'ın menajerliğini yapan Cemal Taşlı Radyospor'da Salim Manav'a konuştu.

Mehmet için Fransızlar devrede!
banner115

Mehmet Özcan için 3 farklı Fransa Ligue 1 takımının devrede olduğunu söyleyen Menajer Cemal Taşlı "Anadolu Ateşi" programında şu ifadeleri kullandı.


"Mehmet Özcan ile ilgilenen hem yerli hem de yabancı kulüpler var. Eskişehirspor kulübünde bir kongre süreci olduğu için kulüpler bugüne kadar bir teklifte bulunamadılar. Sonuçlanacak kongre sürecinin ardından kulüpler resmi tekliflerini Eskişehirspor'a göndermeye başlayacaklar.

Mehmet ile hatırı sayılır çok ciddi kulüpler ilgileniyor. Fransa'nın Saint-Etienne takımı çok ciddi olarak Mehmet Özcan istiyor. Saint-Etienne bu sezon Avrupa Liginde mücadele edecek bir kulüp. Saint-Etienne'in önümüzdeki günlerde kulübe resmi teklif göndereceğini biliyorum. Mehmet'i bu sezon çok sayıda Avrupa Kulübü takip etti. Ben de bu kulüplerin yetkilerini Türkiye'de defalarca kez ağırladım. Bu kulüpler Saint-Etienne, Lille, Strasbourg gibi takımlar. 

BONSERVİS BEDELİ BELLİ DEĞİL!
Herhangi bir bonservis bedeli belirlenmediği için bu kulüplere bir fiyat söyleyemedik. Eskişehirspor'un çok çok iyi teklif gelmediği sürece oyuncusu yapmayacağını biliyorum. Bu kulübün almış olduğu bir karar. Mehmet Özcan'ın da almış olduğu bir karar ve göstermiş olduğu bir duruş var. Kulübüme para kazandırmadan asla ayrılmam diyor. Beni Mehmet Özcan yapan Eskişehirspor'dur diyor. Eğer bir transfer yapılacaksa hem Eskişehirspor, Hem beni alacak takım, hem de ben çok mutlu olmalıyım diyor. "

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2019, 21:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Hani menajeri yoktu!!!Kaan Ay öyle söylemişti toplantıda kim yalan söylüyor acaba?

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30