Mehmet için resmi bir teklif yok!

Mehmet Özcan ismi gündemden hiç düşmüyor. 4 takım Mehmet'e talip olurken bugün Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı'dan resmi bir açıklama geldi.

Mehmet için resmi bir teklif yok!
banner115

Ayhan Taşçı, “Mehmet Özcan bizimle birlikte Afyon kampına katılarak çalışmalarına devam ediyor. Neticesinde bizim sözleşmeli futbolcumuz. Şartlar ne olursa olsun kulübüme para kazandırmadan herhangi bir yere gitmem düşüncesinde olan çok kıymetli biri. Başakşehir ile yaptığımız protokol doğru. Cemali’nin Başakşehir’e gidişi sonrası Başakşehir yöneticileri bizden genç yıldızlarımız için öncelik talep etti ve biz de uygun bulduk. Biz de bir sezon geçerli olmak koşuluyla protokole imza attık. Mehmet’e teklif geldiği takdirde 24 saat içinde Başakşehir’e bildirmemiz gerekiyor. Şu an için görüşmeler var ama resmi yazılı bir teklif yok. Bir iki gün içinde durumun netleşeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Özcan'a Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Standard Liege takımlarının talip olduğu ancak resmi bir teklifin henüz Eskişehirspor'a iletilmediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30