Mehmet Özcan'ın menajeri Galatasaray ile söz kesmiş!

Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Özcan’ın menajerinin Galatasaray ile söz kestiği iddia edildi. 

Mehmet Özcan'ın menajeri Galatasaray ile söz kesmiş!
banner115

Eskişehirspor yönetiminin Mehmet Özcan’ın 580 bin lira alacağını ödedikten sonra neden kadro dışı bıraktığının detayları netleşmeye başladı. 8 Haziran 2020 tarihinden itibaren Mehmet Özcan’ın menajerliğini bir dönem Galatasaray forması giyen Murat Erdoğan yapıyor.

Edinilen bilgilere göre menajer Murat Erdoğan’ın Galatasaray ile söz kestiğini öğrenen Eskişehirsporlu yöneticiler, daha sonra alacakları için TFF’ye başvuran Mehmet’in alacaklarının tamamını ödüyor ve serbest kalmasını önlüyor. Para ödendikten sonra Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Özcan yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılıyor. Boluspor maçında kadroda yer almayacak Mehmet Özcan Eskişehirspor antrenmanlarında da yer almıyor. Futbolcunun 13 Temmuz Pazartesi günü Eskişehir’den ayrıldığı ve İstanbul’a gittiği biliniyor. 

Mehmet Özcan için Eskişehirspor yönetimine gelen herhangi bir resmi teklif bulunmadığı öğrenilirken, Mehmet için gelecek resmi teklifler değerlendirilecek. 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerin Eskişehirspor'a bonservis bedeli ödemesi gerekecek.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 02:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bedava oyuncuya alıştılat
Bedava oyuncuya alıştılat - 4 yıl Önce

Parayı veren düdüğü çalar

Furemen
Furemen - 4 yıl Önce

Kedi olalı bi fare tuttular nihayet.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30