Mehmet Şimşek o süreci anlattı!

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek Pinto'dan gelen ceza sürecini açıkladı.

Mehmet Şimşek o süreci anlattı!
banner115

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek yaptığı açıklamasında, "Öncelikle herkes yazarken ve konuşurken sakin olsun. Eskişehirspor'un 180 milyon lira borcu olduğu ve normal şartlarda yönetici dahi bulamayacağını kimse unutmasın. Sekiz aydır bu kulübün içerisinde olan birisi olarak söylemeliyim ki bilgim dahilinde maddi bir yanlış asla olmadı. Her yönetim kendi zamanında doğru işler yapmak ister ancak bu Sebastian Pinto dosyası geçmişten kalan bir dosyaydı ve kabak birisinin başına patlayacaktı. Bu kabak ilk olarak Kaan Ay Başkanın başına patladı ve bu sıkıntı ikili ilişkilerle ertelendi. Daha sonra Osman Taş Başkan seçildi ve konu yine ortaya çıktı.

8 Temmuz 2019'a süre verilmişti neden hemen işlem başlattınız diye sorduğumuzda "kimseye ulaşamadık ve bana ne" gibi cevaplar aldık. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak ümidimizi koruyarak son aşamaya kadar şartları zorladık. Ancak bu cezadan geri dönüş ihtimali çok azdı. Biz ciddi tekliflerde de bulunduk ama iş işten geçmişti. Futbolcuyla da görüştük. Menajeri, "paranın tamamını ödeseniz dahi cezayı kaldıramazsınız" dedi.

Suçlu aramak yerine birlik olmalıyız. Bu elbette daha zor olacak. Ancak biz pes etmeyeceğiz, savaşacağız, kırmayacağız, dökmeyeceğiz. Lütfen taraftarlarımızda böyle yapsın. Eskişehir'de doğduk ve büyüdük.Bu armaya bu topraklarda aşık olduk.

180 milyon borcumuz diye kaçacak değiliz. Elimizden geldiğince maddi ve manevi yapılacak ne varsa yapmaya çalışacağız ve bu kulübü yaşatacağız. ETB Lideri Murat Diri'nin de dediği gibi, bu ablukayı kıracağız. Birlik olursak bu ablukayı yıkarız. Bu gemide hepimiz hep beraberiz.

Arkadaşlar 500 bin Euro'dan bahsediyoruz. Ve karşımızda bu parayı nakit olarak talep eden bir futbolcu ve avukatı var. Eskisi, yenisi demeden, içerideki, dışarıdaki demeden her işin bir ucundan tutarak bu kulübü yaşatabiliriz. Eleştirmek en kolayı. Amacımız sadece armayı yaşatmak. Geçmişte olan artık geçmişte kaldı.

Son olarak eski futbolcu, menajer ve avukatlara seslenmek istiyorum. Yalvarırım önümüzü açın da nefes alalım. Eskişehirspor'a nefes aldırın. Eskişehirspor'da kimsenin parası kalmadı, kalmazda. Bu kulüp bu kentin tutunduğu tek dal. Lütfen bu dalın kırmayın. Hakkınız illa ki ödenecek. Sadece birazcık süre ve zaman istiyoruz." dedi.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30