Mevlüt Çelik sözleşmesini feshetti

Eskişehirspor’da Mevlüt Çelik şoku yaşanıyor. 2023 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan defans oyuncusu Mevlüt Çelik'in alacaklarına karşılık sözleşmesini feshettiği ve boşa çıktığı öğrenildi.

Mevlüt Çelik sözleşmesini feshetti

Mevlüt Çelik, Eskişehirspor'dan ayrıldı. Mehmet Özcan da geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesih edip gitmişti.  Takımda sözleşmeleri devam eden birkaç oyuncunun daha fesih için hazırlıklara başladığı öğrenildi

Eskişehirspor’da Mevlüt Çelik şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan ve sonrasında geçte olsa dönerek 3 yıllık sözleşme imzalayan de 24 yaşındaki defans oyuncusu Mevlüt Çelik sezon boyunca takımda forma giymişti. 2023 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi devam eden oyuncu alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederken takımdan da ayrıldı. Mevlüt bazı TFF 1.lig takımları ile temasta olduğu öğrenildi.

İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli’nin telefon ile görüştüğü Mevlüt Çelik, “Böyle ayrılmak istemezdim. Ancak son günlerde hiç arayan soran olmadı. Eskişehirspor’u seviyorum. Orada profesyonel oldum. Önümüzdeki günlerde bir veda mesajı yayınlayacağım” dedi.

Eskişehirspor’da sözleşmeleri devam eden birkaç oyuncunun daha fesih için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yönetimin sözleşmeleri bitenler değil devam edenler için de harekete geçmesi ve takımdaki oyunculara kaybetmemesi gerekiyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30