Murat Diri'den sert tepki!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Lideri Murat Diri, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın'ın beddua paylaşımına Eskişehirli seçilmişlerin ve bazı belediyelerin sessiz kaldığını belirterek, "Makamlar koltuklar elbet gider ama itibar sonsuzdur" dedi.

Murat Diri'den sert tepki!

Murat Diri, kişisel sosyal medya hesabından, "Şehrin önde gelenlerinden sadece Jale Nur Süllü  vekilimiz ve Kazım kurt başkanımız Eskişehir ve Eskişehirspor'a hakaret ve beddua edilmesine tepki gösterdi. Şehrimizdeki çoğu seçilmiş Bilecik Belediyesi kadar duruş gösteremedi. Makamlar koltuklar elbet gider ama itibar sonsuzdur.

Ulusal basında yeterli yer verilmediği gibi Yerel basınımız da daha çok yer verilmeliydi. Ne kadar sahipsiz ve bir arada olmayan şehir olduğumuzu, taraftardan başka kenetlenen bir yapının olmadığını yeniden gördük. Yaşadığı toplumdan bu kadar kopuk seçilmişler istememek hakkımız.

Şehrimizin derdiyle dertlenen herkese çok teşekkür ediyoruz. Ancak nevzat denilen bu şahıs yıllardır Eskişehir'e kin kusan bir mahluk, bu ve türevlerine hakettiği tepkiyi vermek bu şehrin boynunun borcudur. Eskişehir'e ve Eskişehirsporumuza şikeci diyen Şerefsiz alçak namussuzdur." paylaşımlarını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30