Nasreddin hoca fıkrası gibi herkes haklı!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören FIFA ve TFF’de bulunan dosyaların ödeme yapılmadan çözüme kavuşmadığını belirtirken elinde koz olan futbolcu ve avukutlarında kendilerini taciz etmeye başladığını açıkladı.

Nasreddin hoca fıkrası gibi herkes haklı!
banner127

Konu ile ilgili bilgiler veren Mustafa Akgören," FIFA ve TFF’de Eskişehirspor’un geleceğini tehdit eden dosyalar var. Alacağı olan oyuncular ve Avukatlar sportif başarıların gelmesinin ardından bizi çok sık rahatsız etmeye başladılar. Eksi puanlarda nasıl olsa düştü dedikleri takım bugün 13 puana ulaşınca direkt taciz etmeye başladılar. Bunlar nasıl olsa parayı bulurlar. Biz kendi işimizi ön sıralardan halledelim diye düşünüyorlar.

Bu dosya sahipleri ile iyi niyetli bir şekilde görüşmeye çalışıyoruz. Hepsi bize özetle ‘4-5 yıldır bize sürekli söz veriliyor ama gelinen nokta ortada. Biz artık laf değil icraat görmek istiyoruz’ diyorlar. Kendilerine göre haklılar. Ama biz de haklıyız. Nasreddin hoca fıkrası gibi herkes haklı ama durum ortada. Mesela dün Nzuzi Toko ile bizzat görüştüm. Çünkü avukatı ile anlaşamıyoruz. Toko çok iyi niyetli bir futbolcu. Eskişehir’i gerçekten çok seviyor. ‘Eskişehir’de kısa süre kaldım ama çok sevdiğim bir yer. Orada çok güzel anılarım var’ diyor ama cümlelerin sonu sürekli Başkanım biraz para gönder’e geliyor. Yabancı futbolcular konusunda olduğu gibi yerli futbolcularda da sıkıntı var. Onlar da haklı ama para yok. Toko haklı, Pinto haklı, Ben Khalifa haklı, yerli futbolcular da haklı. Acil olarak para bulmamız şart. Bu şehrin bize artık maddi olarak sahip çıkması lazım. Çünkü biz kalan tüm maçlarımızı kazansak da FIFA dosyaları nedeniyle küme düşebiliriz" ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30