Önceliğimiz genç oyuncu kazanmak

Eskişehirspor TD Cengiz Seçsev: “6-7 tane genç oyuncuyu aynı anda bence doğru bir hareket değil. Bu çocukların yetişebilmesi için tecrübeli ağabeyleri ile birlikte oynamaları gerekiyor.”

Önceliğimiz genç oyuncu kazanmak
banner115

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi’nin misafiri oldu.
 
Kısa bir açıklama yapan Cengiz Seçsev, “TÜFAD bizim yuvamız. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Eskişehirspor’da başarılı işler yapmak istiyoruz. Kulübümüzün şartlarını biliyorsunuz. Sürekli bu zorluklar hakkında konuşmamak lazım, çünkü şartları bilerek görevi kabul ettik.

Genç oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. Yeterlilik seyilerine gelmeleri bizim için çok önemli. Gençleri hazır hale gelmeden sahaya sürersek oyuncuyu psikolojik olarak kaybetme ihtimalimiz çok yüksek. Bu çocuklar için camiamızdan ve basınımızdan sabır bekliyorum. Rakip takımlar bizim futbolcularımız gençmiş, tecrübesizmiş bakmazlar. 6-7 tane genç oyuncuyu aynı anda bence doğru bir hareket değil. Bu çocukların yetişebilmesi için tecrübeli ağabeyleri ile birlikte oynamaları gerekiyor.

Eskişehir antrenörlerin önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Hepsi başarılı olabilecek potansiyele sahip insanlar. Sadece onlara biraz daha güvenilmesi gerekiyor” dedi.
 
TÜFAD binasında gerçekleşen ziyarette Yardımcı Antrenörler Evrensel Heper, Metin Kantarcı, Yasin Söğüt, Çetin Öztürk ve basın mensupları da yer aldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30