Osman Taş'ı kaybetmeyeceğiz!

Eskişehirspor Taraftar Birliği (ETB) Lideri Murat Diri sosyal medya hesabı üzerinden yazılı olarak bir açıklama yayınladı.

Osman Taş'ı kaybetmeyeceğiz!

Murat diri paylaşımlarında, "Sana destek olmayan bu şehir çok pişman olacak... Başkan oldu. Ne bir tebrik ne bir ziyaret hadi geçtik randevu istedi. Onu bile vermediler. Bu şehirde Eskişehirspor’a hizmet ediyorsan ön plana çıkıyorsan hemen önüne engeller konur. Dedikodular çıkar, fitne yayılır gider. Ama inanın bu kadar iyi niyetle çalışan uğraşan bir adamı kaybetmeyeceğiz.

Bu bir veda değil. Asıl başlangıç öncesinin sesi. Ancak taraftar olarak bizler de şapkamızı önümüze koyalım. Osman taş için twit atanlara, Facebook’ta yazı yazanlara baktım üşenmeden araştırdım. İki gündür sosyal medyada Osman Taş'a destek oluyorsunuz. Gitme kal başkanım vb. ama ne bir bağış yapıyorsunuz ne de kombine alıyorsunuz.

Her şeyi başkalarından bekliyoruz. Sonra da dedikodular... Evet hepimiz yorulduk ama bu suç biraz da bizim. Satılan kombine sayısına bakın anlarsınız...

Bazıları saçma sapan hesaplar açarak yazmaya devam edecektir. Ama Osman Taş başkan olduktan sonra 3 milyona yakın kulüpte ödeme yapıldı. Bu olmasa takım çoktan dağılır kamp bile yapamazdı. Osman Başkanla ayrılmıyoruz. Elbet daha güçlü buluşacağız. Mücadele bizim mayamızda var..."

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2019, 11:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Bi sus ya bi sus M.Diri !

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30