Osman Taş'tan 27 Temmuz açıklaması!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş, Es Tv’de katıldığı programda kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları çözmek için projeler ürettiklerini ifade etti. Deplasman forması projesinin yanı sıra detaylarını yakında açıklayacağı dev bir projeden bahseden Başkan Taş, “Şehir destek verirse tüm borcu 1 günde bitirecek bir projemiz var” dedi.

Osman Taş'tan 27 Temmuz açıklaması!
banner127

“Henüz 300 Kişi İsim Yazdırdı”

Başkan Osman Taş, katıldığı televizyon programında kulübün mali sıkıntılardan arındıracak projelerinden bahsetti. Şu an devam eden deplasman forması projesinin yanı sıra iki dev projeden de bahseden Başkan Taş Şunları söyledi: “Bir deplasman forması kampanyası başlattık. 3 bin lira karşılığında bu sezon deplasmanda giyilecek formada ücreti veren kişinin adı yazacak. 3 bin rakamı Eskişehir gibi büyük bir şehir için çok büyük bir para değil. Formanın üstüne 3 bin kişinin adı yazılacak. Ancak daha sonra ekonomik şartlar nedeniyle bunu bin liraya düşürdük. Proje yürüyor 300 kişi şuana kadar ismini yazdırdı.

“Tarihi Gün 27 Temmuz”

“Biz dilencilik yapmayacağız. 180 milyon borcu bugünden yarına ödemeyeceğimiz ortada. 27 Temmuz’da 26 saat içinde canlı yayın ve noter huzurunda Eskişehirspor’un tüm borcunu kapatma projemiz var. Ara ara canlı yayınlar yapacağız. İlk ve tek projede insanlar Eskişehirspor’a destek olunmasını istiyoruz. İnanın buna bu projeye destek olunursa Eskişehirspor’un tüm borcunu bir günde kapatırız. 28 Temmuz’da proje bittikten sonra öğlen canlı yayında Beyazıt Öztürk ve Engin Öztürk bir program yapacak. Bunun lansmanını önümüzdeki günlerde yapacağız ve ayrıntılarını açıklayacağız”

“Söz Verdim mi Tutarım”

Söz verdiğim şeyleri yerine getiremeyecek duruma kendimi getirmem. Ona göre de söz vermem. Ben istifayı asla düşünmüyorum. Biz niye şuan bocalamaya girdik bunu açıklayayım; beklemediğimiz olaylar yaşandı. İnsanlara bütçemiz hazır dedik, dilencilik yapmayacağız dedik. Biz borçları bilerek geldik, ama bu borçları biz yapmadık bunları da bitirmek istiyoruz.

“Bu Takım Bu Yükü Kaldırır”

Taraftar Osman Taş olarak söylüyorum bunu inşallah şampiyon oluruz. Ama bir başkan olarak bana sorarsanız, takımımız çok kaliteli. Takımımıza güveniyorum. Bu ligi biliyorlar ve bu yükü kaldıracaklarına inanıyorum. Hocamızla görüşmelerimizden yola çıkarak inşallah Play-Off oynarız. Bizim taraftarımız arkamızda olduktan sonra çok çok iyi işleri başarırız.

“Taraftarımız 5-10 Bin Kişiden İbaret Değil”

Kombine fiyatlarında değişiklik olmayacak. 5-10 lirayla olacak iş değil. Bu paraların hiç birisi bizim kulübümüze gelmiyor. Sürekli aktif banka gidiyor. Yok biletler, kombineler 5 lira olsun 10 lira olsun. Nereye kadar gidecek böyle. Nasıl borçlarımızı kapatacağız. Buna bir çare bulmamız lazım. Kapı kapı gezmek istemiyoruz. Bizim 5-10 bin tane taraftarımız yok. Biz tüm şehir olarak bu borcu bitirebiliriz.

Yeni Loca Alan Yok!

Şuana kadar kimse loca almadı. Devam eden localar var ama yeni loca alan yok. İnsanlar alıştırılmış. Son gün indirim yaparlar bizde kombine ya da loca alırız diyorlar. Ben bu borcu bilerek yola çıktık. Güzel bir planlama yaptık ama sürekli önümüze sorunlar çıktı. En basitinden 2014 yılından Frankfurt kulübünün alacağını dün ödedik.

“Stadyum Kurtuluşumuz Olur”

 “Eskişehirspor’u ne kurtaracaksa onu yapmak istiyoruz. Güneş enerjisi olsun, isim hakkı olsun hepsi proje olarak elimizde. Stadyum isim hakkını yapamıyoruz, güneş panellerini yapamıyoruz çünkü stadyum bizim değil. Bizim olması için 12 Temmuz’da bir dilekçemizi yolladık. 29 yıllık bir tahsis talebimiz var. Bu sonucu bekliyoruz. Stadyum eğer bize geçerse bizim kurtuluşumuz olur.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2019, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30