Oyuncuların inancı yerle bir edilmemeli

İstikbal Gazetesi Muhabiri Erkan Midilli yine her yıl olduğu gibi bir Eskişehirspor kampını daha ziyaret etmekten geri kalmadı.

Oyuncuların inancı yerle bir edilmemeli
banner127

İlk gün izlenimlerini aktaran Midilli “Keşke burada Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic ve Emre Güral gibi isimlerde olsaydı. Ama kampın ilk gününde şunu gördüm ki; Eskişehirspor’un yıkılmaz kalesi bu sezon yine bu futbolcu topluluğunun ortaya koyacağı yürekleri olacak” dedi…
Eskişehirspor Afyon kampının ilk gününü geride bırakırken, Erkan Midilli Kırmızı Şimşekleri yine yakından takip etti. Her sezon başı olduğu gibi bu kampı da kısa süreli de olsa mercek altına alırken, takımda ki havayı yakından teneffüs etme imkanını yakaladı. 

“Bu Duruşu Yıllardır Görmedik”
Uzun yıllardır Eskişehirspor kamplarını takip ettiğini ve böylesine sıkıntılı bir süreçte dahi oyuncuların arkadaşlık bağlarına dayalı olarak bu kadar pozitif hava yaymalarının kendisini umutlandırdığını belirten Erkan Midilli “Öncelikle böylesine bir oyuncu grubunu izlemek ve hissettirdikleri duygu beni çok mutlu etti. Bugüne kadar aldıkları yada bundan sonra alacakları sonuçlar bir kenara, böylesine süreçte kulübünü benimseyen ve sahiplenen bir oyuncu grubuna sahibiz. Yıllardır birçok kamp takip ettik. Ama maddi sıkıntılara inat bu duruşu pek görmedik” dedi…

“İşin Ruhunu Kavramışlar”
Benim burada gördüklerim tabelaya dayalı değil diyen Midilli “Eskişehirsporlu futbolcular bu işin ruhunu ön plana çıkartmayı yine başarmış. Uzun maratonda bu bize sonuna kadar lazım olacak. Geçen sezondan tecrübelerimiz var. Keşke burada Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic ve Emre Güral gibi isimlerde olsaydı. Bu birlikteliğe liderlik getirerek, kalite katarlardı. Ama biliyorum ki, Eskişehirspor’u ayakta tutacak kalesi, bu çocukların yürekleri olacak. Burada teknik direktör Fuat Çapa’ya da ayrı parantez açmam gerekirse, O’nun yerinde kim olsa çoktan kaçardı. Ama o kolayı değil, hala zoru seçerek, Eskişehirspor için mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Düşünmek dahi istemiyorum ama verilen sözler yerine getirilmeyerek Fuat hocayı kaybedersek, takımdaki  havayı da tamamen kaybetmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

“Top Osman Taş ve Arkadaşlarında”
Eskişehirspor’un geçtiğimiz sezondan bir yıl daha tecrübeli ve aşama kaydeden bir takım olduğuna vurgu yapan arkadaşımız Erkan Midilli son olarak “Geçen yıl doğru dürüst sezon başı dahi geçirmeden bu çocukların neler yaptığını gördük. Bir yıl deyip geçmemek lazım. Müthiş bir deneyim ve tecrübe kazandılar. Ve hala gelişmeye açık bir kadromuz var. Bu çok önemli… Sezonu bitiren mevcut kadronun iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi halinde önemli işler başarabileceğini biliyoruz. Bu nedenle artık yönetim üzerine düşeni yapmalı. Kampın dışında kalan oyuncuların sıkıntılarını bir an önce hallederken, burada ter döken bu futbolcu topluluğunun da ödemelerini gerçekleştirmeli. Böylesine pozitif bir hava oluşturan ve -6 puanı dahi kendine dert etmeyen oyuncuların inancı yerle bir edilmemeli. Bunun içinde artık top başkan Osman Taş ve arkadaşlarındadır” şeklinde konuştu. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30