Penaltıda içimdeki sesi dinledim

Eskişehirspor, Keçiörengücü deplasmanından 3 puan çıkartırken şüphesiz en önemli rollerden birisi de kaleci Ekrem Kılıçarslan'a ait. Ekrem mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Penaltıda içimdeki sesi dinledim

Ekrem Kılıçarslan açıklamalarında, "Karşılaşmanın kahramanlarından Ekrem Kılıçarslan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Öncelikle bu maçtan 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyum. Bu galibiyeti çok istiyorduk. Taraftarımıza böyle güzel bir gün geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizi tribünden hiç susmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.

Penaltıda içimden gelen sesi dinledim ve bir köşe seçtim. Rakip de o köşeye vurdu. Önsezi de diyebiliriz. Ben sadece üzerime düşeni yaptım. İki gündür gribal bir rahatsızlık yaşıyorum. Maça çıktım ama 45 dakika dayanabildim. Devre arasında hocamıza beni değiştirin, kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Yani oyundan çıkmayı ben istedim.

Artık önümüzde bir Adanaspor maçı var. Biz maçlara maç maç bakıyoruz. Her maçta sonuna kadar mücadele edeceğimizin garantisini veriyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30