Potansiyelli oyuncularımız var

Serkan Özdemir: "Altyapımızda gerçekten yetenekli oyuncular var. Çok iyi bir eğitim verip, A takıma kazandırmak istiyoruz. Oyuncularımız bu şekilde çalışmaya devam etsinler, 2-3 yıl içerisinde herkes çocuklarımızın kim olduğunu görecektir."

Potansiyelli oyuncularımız var
banner127

Eskişehirspor altyapısında çalışan Serkan Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirildi. Altyapı takımlarında çok önemli yeteneklerin bulunduğunu söyleyen Özdemir, “Futbolcuları hazır hale getirmek bizim en temel görevimiz. Keşke şuan var olan altyapı sistemi 2008’li yıllarda kurulmuş olsaydı” dedi.

“HERKES ONLARIN KİM OLDUĞUNU GÖRECEK” 
Altyapının Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıktığı ilk yıllarda kurulması gerektiğini ancak bu konunun üzerinde durulmadığını söyleyen Serkan Özdemir, “Keşke şuan var olan altyapı sistemini kulübümüz 2008’li yıllarda kurmuş olsaydı. O zamanlar altyapıya önem verilmiş olsaydı, kulübümüz bu kadar büyük bir borcun altında olmazdı. Altyapımızda gerçekten yetenekli oyuncular var. Çok yetenekli ve potansiyelli oyuncular var. Çok iyi bir eğitim verip, A takıma kazandırmak istiyoruz. Oyuncularımız bu şekilde çalışmaya devam etsinler, 2-3 yıl içerisinde herkes çocuklarımızın kim olduğunu görecektir” dedi.
 
“OYUNCULARIM BENİM EVLADIM GİBİ” 
Futbolcuları hakkında bilgiler veren Özdemir, “Bütün oyuncular benim evladım gibi. Hepsi ile tek tek yakından ilgilenmeye çalışıyorum. Şu an gelişme çağlarındalar. Onları olabildiğince en doğru şekilde yönlendirmeye gayret gösteriyoruz” dedi. Yönetimimizin altyapıya büyük önem verdiğini söyleyen hocamız, “Eskişehirspor’un mevcut yönetimi altyapı ile çok yakından ilgileniyor. Başta altyapıdan sorumlu asbaşkanlarımız olmak üzere hepsi çok ilgililer. Gayet memnunuz. Eksik bir şey olduğunda veya taleplerimiz olduğunda kendilerine iletiyoruz. Onlar da ellerinden geldiğince bize yardımcı oluyorlar” ifadelerini kullandı.

“FUTBOL BİZİM EKMEĞİMİZ” 
A takıma kazandırdığımız her bir futbolcu benim için bir şampiyonluk kadar kıymetlidir diyen Serkan Özdemir, “Eskişehirspor’un kurtuluşu altyapıdan geçiyor. Ne kadar çok genç oyuncuyu A takım için yeterli hale getirebilirsek o kadar gurur duyarız. Ben şahsen ticaretten veya başka işlerden anlamam. Futbol bizim ekmeğimiz. Ben Eskişehirspor’da sadece başarılı işler yapmak istiyorum. Arkamızdan bize ‘Allah Razı Olsun’ denilsin ben daha çok mutlu olurum” dedi.
 
“UNUTULMAZ BİR FİNAL MAÇIYDI” 
Eskişehirsporumuzun Süper Lig’e yükseldiği maçta forma giyen Serkan Özdemir, “2007-2008 sezonunda Eskişehirspor formasıyla şampiyonluk yaşadım ve Süper Lig’e yükseldik. Finalde Boluspor ile İnönü Stadında oynamıştık. O gün tribünler yarı yarıya olmasına rağmen Eskişehirspor taraftarları çok daha baskın gözüküyordu. Stadın dışarısında kalan taraftar sayısı, stadın içindekinden çok daha fazlaydı. O gün biz kötü oynadık ama şans yanımızdaydı. Yarı Finalde Diyarbakırspor’u penaltılar ile elemiştik. Final maçında Boluspor daha iyi oynadı ama biz çok iyi konsantre olmuştuk. Futbol olarak istediğimizi oynamasak da, Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştık” dedi.  
 
“3-0 MAĞLUPKEN, 4-3 KAZANMAYI BAŞARDIK” 
2008 yılında Eskişehirsporumuzun sahamızda 4-3 kazandığı maçta forma giyen Serkan Özdemir,“Eskişehirspor formasıyla oynadığım ve unutamadığım maçım şüphesiz Denizlispor maçıdır. Maçın ilk yarım saatinde 3-0 geriye düşmüştük. İlk yarının son dakikalarında Luka Vucko’nun attığı gol kırılma anı oldu ve biz devre arasına bu maçı çevireceğiz inancı ile gittik. O günlerde takımın içerisinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı vardı. Takımdaki herkes kazanmaya odaklıydı. 3-0 gerideydik ama taraftarlar tribünden inanılmaz destek veriyordu. Souleymane Youla ve Anderson bize güven veriyordu. Biz onları rakip kaleye yakın bölgelerde topla buluşturabilirsek goller bulabileceğimizi biliyorduk. Umduğumuz gibi de oldu ve maçı 4-3 kazanmayı başardık” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30