Problemimiz olan hiç kimse ile çalışmayız!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Başkan Vekili Mustafa Topkaya tesislerde bir basın toplantısı düzenledi.

Problemimiz olan hiç kimse ile çalışmayız!
banner127

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili özetle şu cevapları verdiler;

OYUNCULARA ÖDEME YAPILACAK

"Mevcut kadroya ödeme yapacağız. Oyuncularımız ile görüştük. Biz ben Osman Taş olarak söz verdim. İnşallah yeni sezona kafamız bu konuda rahat olarak gireceğiz. Bu çocukların hepsinden Allah razı olsun. Bize bir adım değil, on adım geliyorlar. Hiçbirisinden en ufak bir terslik görmedik. Aylarca maaş alamadılar çıktılar sahada mücadelelerini verdiler. Ferhat Kiraz’a da, Emre Güral’a da hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
TFF ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yayın gelirlerimiz temlikli. Bir ödeme söz konusu olduğu zaman Aktifbank’a olan borcumuzdan düşülüyor. Bildiğim kadarıyla bu konuda hiçbir kulüp ödeme alamadı. Yayıncı kuruluş ve TFF arasında da problemlerin olduğunu duyuyoruz. Spor Toto ve Halk Faktöring konusunda da durum aynı. Bizim şuan hiçbir şekilde gelirimiz yok. Yapılandırma konusu da sadece Süper Lig’den bazı takımları kapsıyor. Eskişehirspor ve TFF 1.lig’den hiçbir kulüp bu kapsam içerisinde yer almıyor.

BÖYLE BİR KAVGA YAŞANMADI!

Eskişehir medyasından rica ediyorum. Olmayan şeyleri varmış gibi yazmayın. Odonkor ile Fuat Çapa tartış diye haber çıktı, ardından Odonkor iki kez Eskişehir’e geldi. Böyle bir şey olsa bu adam Almanya’dan kalıp Eskişehir’e gelir miydi. Kim görmüş bu kavgayı. 

HER GÜN AYNI HABERLER!

Mehmet Özcan konusu. Bu çocuğun kafası artık doldu. Her gün yeni bir haber. Her gün yeni bir iddia. Anlıyoruz gazetelerinizin okunması için haber bulmaya çalışıyorsunuz ancak bu çocuğu da biraz düşünün. İsteyen kulüpler de istemeyecek artık. Aklınıza takılan ne varsa açın telefon bize sorun. Aldığınız duyumları lütfen araştırarak haber yapın. Farkında olmadan Eskişehirspor’a zarar veriyorsunuz. Lütfen yapmayın. Hepimizin ortak sevdası.

GÜZEL PROJELERİMİZ VAR!

Eskişehirspor’a aylık olarak gelir getirecek çok güzel projelerimiz var. Bunlar uzun vadeli projeler. Yurt dışından yatırımcı da bulup getiriyoruz ancak şehirdeki dedikodular nedeniyle ikna etmekte zorlanıyoruz. Projelerimizi hukuki çerçevede gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

HAFTAYA SATIŞA ÇIKIYOR

Yeni formalar ve ayranlarımız önümüzdeki hafta satışa çıkacak. Yeni sezon öncesinde satışa sunmuş oluruz. İç sahamızda oynayacağımız ilk maçta ayranlarımızı yudumlayabilirsiniz.

ÇAPA İLE BİR SORUNUMUZ YOK!

Fuat Çapa ile aramızda hiçbir sorun yok. Ben doğrusu neyse onu söylemeye çalışan birisiyim. Şuna inanın. Problemimiz olan hiç kimse ile çalışmayız. Hocamızda, futbolcularımız da şu an bizimle çalışan insanlar. Bizimle olmaya da devam edecekler.

TARAFTARIMIZ GÖREVİNİ YAPACAKTIR

80 bin Passolig var ancak satılan kombine rakamı 1500’lerde. Biz söylenecekleri söyledik. Taraftarımızın sevdasından şüphemiz yok. Biz taraftarımızın yine yanımızda olacağını düşünüyoruz. Hiçbir şüphemiz de yok."
 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 02:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30