Projemizi Turizm Bakanımız çok beğendi

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören geçtğimiz günlerde Eskişehirspor'un geleceğini kurtarabilecek projelerinin olduğunu açıklamıştı. Akgören projeler konusundaki son durumu aktardı.

Projemizi Turizm Bakanımız çok beğendi
banner127

Mustafa Akgören projeler konusunda şu bilgileri verdi;

"Aşmamız gereken maddi bir buhran var. Bu buhranı da hayat geçireceğimiz projeler ve şehirden alacağımız desteklerle aşacağız. Bu projeleri elbette herkes merak ediyor. Ama bu işler kolay işler değil. Çıktığında göreceksiniz çok çok iyi projeler. Özellikle iki tanesi Eskişehirspor’un hem geçmişini temizleyecek hem de geleceğini kurtaracak projelerdir. Bu projelerin kağıda dökülmesi 2 ay sürdü. Şimdi bakanlıklar düzeyinde görüşmeler yapıyoruz. Projeyi Turizm Bakanımız çok beğendi. Olabilir taraflarından övgü ile bahsetti. Ancak bu iş Turizm bakanlığı ile bitmiyor. Şimdi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gideceğiz. Randevu tarihi almaya çalışıyoruz. Talebimizi ilettik. Cevap bekliyoruz. Bu projeler hemen hayata geçsin de biraz rahatlayalım demeyi bu kentte benden daha çok kimse istemiyordur ama maalesef bu işler öyle ha deyince de olmuyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama olacak. Bu projelerin olumlu sonuçlanmasını beklerken de kulübün işleyişi açısından harcamalar yapmamız gerekiyor. Sürekli paralar bulmaya çalışıyoruz. 

"Bugün yarın açıklarız diye düşündüğüm bir çalışmamız var. İstanbul’dan bir ekip geliyor. Bugün görüşeceğiz. Eğer olumlu sonuçlanırsa hemen hayata geçireceğiz. Sezon sonuna kadar sürdürülebilecek bir proje. Bir an önce sıcak para lazım.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30