Rakipler takviye üstüne takviye yapıyor!

Eskişehirspor’un ligde kalma yolundaki rakipleri ara transfer dönemine hızlı girdi. Adanaspor ve Boluspor resmi transferlerini birer birer açıklarken, Osmanlıspor’da el değiştirdikten sonra transfer şovu yapmaya hazırlanıyor.

Rakipler takviye üstüne takviye yapıyor!

Adanaspor, Samsunspor'da forma giyen Canberk Dilaver, İttifak Holding Konyaspor'da oynayan Savaş Polat'ı kadrosuna kattı. Daha sonra da Galatasaray, 22 yaşındaki Celil Yüksel'in sezon sonuna kadar Adanaspor'a kiralandığını duyurdu. Şu ana kadar 3 transfer gerçekleştiren Adanaspor’un önümüzdeki günlerde transferlerine devam edeceği öğrenilirken, başta Adana Demirspor’dan olmak üzere birçok kulüpten transfer gerçekleştireceği de gelen bilgiler arasında.

Osmanlıspor’da Trabzonlu iş adamı Şenol Ayvaz'a satışı konusunda taraflar prensipte anlaştı. Resmi işlemlerin ise gelecek hafta gerçekleştirileceği belirtildi. Osmanlıspor resmi olarak Şenol Ayvaz'a geçtikten sonra transfer yasağı kaldırılacak ve üst sıralara oynayacak bir kadronun kurulması adına çalışmalara başlanacak. Osmanlıspor'un Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de bu iddiaları doğruladı.

Boluspor’da transferin hızlı takımlarınan. Dzon Delarge, Emir Halilovic, Bahadır Güngördü ve Arif Morkaya’yı kadrosuna katan Bolu temsilcisi takviyelerine devam edecek. Konu ile ilgili bilgi veren Teknik Direktör Osman Özköylü, “İsmi geçen dört oyuncu kampa katılmış durumda. Belirlediğimiz üç oyuncu daha var. Bunlarla ilgili çalışmalar, görüşmeler devam ediyor. İnşallah bir forvet de 2-3 gün içerisinde kampa katılacak. Sonrasında da iki oyuncu transferi daha olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30