Sinan Özeçoğlu bir açıklama yapmalı!

Kanal 26'da yayınlanan Söylemek Lazım programında yorumculuk yapan gazeteci Süha Bozkurt Eskişehirspor eski Başkanı Sinan Özeçoğlu döneminde yapılan halı sahadan dolayı kulübe icra geldiğini ve bu dönemde toplanan paralarında bu iş için kullanılmadığını açıkladı.

Süha Bozkurt konu ile ilgili olarak programda, "Sinan Özeçoğlu geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da 4 ay gibi bir süre başkanlık yapmıştı. Bana göre hakikaten çok düzgün niyetle başkanlığa gelmiştir. İyi niyetle geldi ama 16-17 milyon lira civarında para harcadı ama işin içinden çıkamadı ve bırakmak zorunda kaldı. Bu dönemde altyapıya 300 bin lira civarında bir halı saha yaptırılıyor. Ben görmedim ama kendisi bir demecinde bu halı sahayı ben yaptırdım diye demeç vermiş. Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor'a bu halı saha konusu nedeniyle icra geldi. İcra memurları halı sahayı sökmeye kalkmışlar. 300 bin lirayı cebimden verdim demiş ama kulübün senedinin verildiğine dair iddialar var. Bunlara inşallah cevap verir. Bana göre çok ciddi iddialar.

Bir başka iddiaya göre de Mehmet Şimşek gibi isimlerin ön planda olduğu taraftarlar Özeçoğlu döneminde aralarında para toplayarak 125 bin lira civarında bir para verdi. Bu para ile ilgili bir açıklama yok. İcra memurları 300 bin liralık bir işin yapıldığını, ancak bugüne kadar sadece 25 bin liralık bir ödemenin yapıldığını söylemişler. 16-17 milyon lira gibi bir rakamı bu kulüp için harcayan Sinan Özeçoğlu için cebe attı falan da diyemeyiz. Kesinlikle yanlış anlamasın. Ama bu konuda bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum. Eskişehirspor'un başka bir menfaati için kullandığını biliyor ve düşünüyorum ancak kamuoyunun da bu konuda aydınlatılması gerekiyor. Maksat akıllarda soru işaretleri kalmasın ve taraftarlar ile bir gerilim yaşanmasın" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMALARIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30