Sözleşme yoksa, maç da yok…

Eskişehirspor sahasında İzmir temsilcisi Altay ile karşılaştı. 2-2 sona eren mücadelede Kırmızı Şimşeklerde kadroya alınan alınmayan bazı isimler ise dikkatlerden kaçmadı.

Sözleşme yoksa, maç da yok…
banner127

Özellikle Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan isimlerinin neden kadroya alınmadığı ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, kulis dedikodularına göre bu üç oyuncunun sözleşme uzatmaya yaşamadıkları için kadroya alınmamış.

Altay maçında kadroya alınmayan Metehan Altunbaş, Selman Çiftkanatlı, Talha Erdoğan, Bilal Ceylan, Doğukan Ünal isimlerinin sportif sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan isimlerinin neden Altay maçında kadroya alınmadığına dair herhangi bir yöneticiden veya Teknik Direktör Mustafa Özer’den açıklama gelmedi.

Söylentilere göre Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan isimlerinin Eskişehirspor yönetiminin teklif ettiği sözleşme rakamlarına sıcak bakmıyor ve bu oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Mevlüt Çelik’in de ‘Ben Eskişehirspor’da kalmak istemiyorum’ dediği kamuoyunda bir dedikodu olarak dolaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30