Vekiller ve belediyeler Es-Es'e destek olmalı!

Nebi Hatipoğlu: "Milletvekillerinin ve Belediye Başkanları Eskişehirspor için devreye girmeli. Normal zamanda Eskişehirspor’un kapısını çalmayanlar seçim zamanı maçlara geliyor, kulübü ziyaret ediyorlar. Seçimler bitiyor yine yok oluyorlar."

Vekiller ve belediyeler Es-Es'e destek olmalı!
banner127

Eskişehirspor’un eski başkanlarından iş insanı Nebi Hatipoğlu şu açıklamaları yaptı;

“Mehmet Şimşek Başkanımız çok zor bir zamanda başkanlık görevine geldi. Ülke ekonomisinin içerisinde olduğu durumda belli, Eskişehirspor’un içerisinde olduğu durum da belli. Önemli bir borç yükü var. Bu şartlarda kulübü idare etmek çok zor.

Takıma sahip çıkan birilerinin olması çok önemli. İnşallah ligi küme düşmeden tamamlarlar. Zor olsa da başaracaklarına inanıyorum. 

Eskişehirspor’a geçmişten gelen borçlar nedeniyle destek olunmuyor. Verecekleri paraların hep geçmiş borçlar için kullanılacağını biliyorlar. Firmalardan bu sebeplerden dolayı destek gelmiyor.

Milletvekillerinin ve Belediye Başkanları Eskişehirspor için devreye girmeli. Normal zamanda Eskişehirspor’un kapısını çalmayanlar seçim zamanı maçlara geliyor, kulübü ziyaret ediyorlar. Seçimler bitiyor yine yok oluyorlar. 

“Diğer illerin futbol kulüpleri Belediye Başkanları ve Milletvekillerinin destekleri ile ayakta duruyor. İnşallah Eskişehirspor için de gerekenler yapılır ve bu takıma destek olunur.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30