Yakında detaylı açıklamaları yapacağız

Fatih Sezer: "Projelerin detaylarını yakında açıklayacağız. Her gelen para dosya kapatmada kullanılacak. İlk ödememiz Anel Hadzic’e olacak. Dosya kapatmak istiyorum diyen herkese de kapımız her zaman açık."

Yakında detaylı açıklamaları yapacağız
banner127

Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Sezer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

“Geçtiğimiz süreçte Eskişehirspor’a düzlüğe çıkarmanın tek yolunun dosya kapatmak olduğunu herkes daha iyi anladı. Yolumuzun açılması için bu olmazsa olmaz. Kaynak arayışlarımız devam ediyor. Bunun yanında projelerimizden gelecek gelirler de inşallah istenilen seviyede olur.

Başkanımızın toplantıda açıkladığı iki proje çok önemli. Her iki kampanya için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakında detaylı açıklamaları yapacağız. Umarım Eskişehirspor’u sevenler bu kampanyalara katılır. Her gelen para dosya kapatmada kullanılacak. İlk ödememiz Anel Hadzic’e olacak. Kendisine göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür ederiz. Dosya kapatmak istiyorum diyen herkese kapımız her zaman açık. FIFA dosyalarında sırası gelen ile görüşüyoruz. 

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncularımız var. Kulübümüzde kalmak isteyenlere teklifimizi ilettik. Bazıları bizden süre istediler. Geri dönüş yapacaklar. Görüşmelerimiz devam edecek. Gelecek sezonun takımını oluşturmak istiyoruz.

Çoğu zaman deplasman masraflarını karşılayarak bize destek olan dostlarımız vardı. Ümraniyespor deplasmanı için şu ana kadar kulübümüze bu konu için ulaşan olmadı. Deplasman masraflarını karşılayacak gönüllü birisi çıkarsa bizleri mutlu oluruz.”

(Kaynak: İstikbal Gazetesi & 2Eylül Gazetesi)
 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30