Yangın her geçen gün büyüyor!

Eskişehirspor'da Mali Asbaşkanlık ve Başkan Vekilliği görevlerini devam ettiren Mehmet Şimşek'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Yangın her geçen gün büyüyor!
banner115

Eskişehirspor yönetimi futbolculardan gelen protestoya ve basın açıklamasına ne tepki vereceği merakla bekleniyordu. Sessizliği bozan ilk isim Mehmet Şimşek oldu.

 Mehmet Şimşek sosyal meyda paylaşında, "Herkes bir birini yediyse, herkes gazını attıysa, herkes ayrışma ve kutuplaşma ile bir yere varılamayacağını anladıysa artık birlik olalım. Yangın var ve her geçen gün büyüyor. Şehrin ortak sevdası ve şehrin ortak malı Eskişehirspor eriyor" dedi.

Yayınlanan bu paylaşım taraftarlar tarafından 'Birlik beraberlik sağlanamazsa Eskişehirspor yönetiminin işi çok zor olarak görünüyor' şeklinde yorumlandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 22:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
eses
eses - 5 yıl Önce

kaan ay'a darbe yapan murat dirinin muhtemel açıklamaları: "biz osman taş ve ekibini defalarca uyardık", "artık yeter", "canımız ciğerimiz yanıyor", "içimiz hala hain dolu", "tek tek isimlerini açıklayacağız since 2016", "bazı kaynaşıklar", "yönetimi istifaya davet ediyorum", "şehir birleşmeli", "benim adayım x kişisi", "o gelecek dertler bitecek", "osman taş ve yönetimi bu işin altından kalkamadı," "bizimle hiç alakası yok", "bu faturayı bize kesmesinler", "kaan ay'a saygım büyük",...
not: kaynaşık: her yönetime yalakalık yapan, gidince arkasından saydıran taraftar başkan!larına denir.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30