Yeni sezonun hazırlıklarına başladık

Murat Daldık, “Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladık. O sezon Eskişehirspor’un güzel günlerinin başlayacağı bir sezon olacak. Mantıklı, ekonomik ve yarışmacı bir kadro kurup, TFF 2.Lig’de bir sezon misafir olarak yeniden TFF 1.Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.

Yeni sezonun hazırlıklarına başladık

Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık Eskişehirspor Gazetesine konuştu. Daldık, yaklaşık dört aydır görev yaptığını, FIFA dosyaları ve kulübün işleyişi konusunda kulübe yardımcı olduğunu açıkladı.
 
Eskişehirspor’un kapanan kulüpler ile aynı kaderi paylaşmayacağını söyleyen Sportif Direktör, “Alacağı olan insanlar ile iletişim bu konuda en önemli detay. Karşı tarafa kesinlikle yalan söylememek gerekiyor. Kesinlikle hayal satmamak gerekiyor. En önemlisi de güven vermek gerekiyor. Yaptığınız sözleşmenin her maddesini öyle bir hazırlamalısınız ki, karşı taraf size güvensin. Alacaklılar Eskişehirspor’un durumunun farkında. Eskişehirspor’a yardımcı olmazlarsa hiç kimse para alamayacağının da farkında… Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor gibi kulüplerde birçok kişinin alacakları kaldı. Onlar da bu durumu yaşamak istemiyorlar” dedi.
 
Kısa bir şekilde altyapı konusuna da değinen Murat Daldık, “Altyapı Eskişehirspor’un kalbi. Eskişehirspor’un ve Türk futbolunun geleceği altyapıdan geçiyor. Kurumsal anlamda orası için bir proje düşünüyoruz. Bazı şeyler netleşsin, olgunlaşsın camiamıza gerekli bilgiler verilecektir” dedi.
 
Önümüzdeki sezon TFF 2.lig’de mücadele edeceklerini söyleyen Murat Daldık, “Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladık. O sezon Eskişehirspor’un güzel günlerinin başlayacağı bir sezon olacak. Mantıklı, ekonomik ve yarışmacı bir kadro kurup, TFF 2.Lig’de bir sezon misafir olarak yeniden TFF 1.Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.
 
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncular ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Murat Daldık, “Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular var. Şu ana kadar bana gelerek, ‘ben Eskişehirspor’dan ayrılmak istiyorum’ diyen bir oyuncumuz olmadı. Bazı kulüplerin oyuncularımıza ilgisi olduğunu duyuyoruz. 23 yaşından küçük olanlardan yetiştirme bedeli alabiliriz. Diğerleri için yapabileceğimiz bir şey yok. Ama teknik heyetimizin kalmalı dediği her oyuncuyu kadromuzda tutabilmek adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30