Yönetimimiz çok ciddi çaba sarf ediyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer beIN SPORTS'da yayınlanan 1.Lig programına telefonla bağlandı ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yönetimimiz çok ciddi çaba sarf ediyor
banner127

Mustafa Özer programda özetle şu ifadeleri kullandı;

"Herkesin bildiği üzere transfer yasağımız var. Mevcut kadromuzda da federasyona ayrılmak için başvurmuş oyuncularımız var. Ben bu takımın başına yeni geldim ama şunu söyleyebilirim mevcut kadro tutulursa, biz rahatlıkla destek kalırız.

Gerçekten karakterli ve düzgün oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu kaliteli isimlerle ikinci yarıda çok çalışarak çok mücadele etmemiz gerekiyor. İşimiz hiç kolay değil. Oyun anlayışımızı ve oyun sistemimizi oturtmamız gerekiyor. 

Eskişehirspor'un yaşadıklarını herhangi bir kulüp yaşamış olsa çoktan yok olmuş olurdu. Bu kulübün yöneticileri bu şehrin öz evlatları. Kulübünün her zaman arkasında yer alan bir taraftar kitlemiz var. İyi ki böyle bir taraftar yapısına sahibiz. Geldiğimden beri gördüğüm bir tablo var. Taraftarından yöneticisine kadar herkes bu kulübü yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Ben ve ekibim de bu mücadeleye dahil olmuş olduk. 

Kadroda tutulması gereken oyuncularla yöneticilerimiz ve idari menajerimiz ilgileniyor. Gerekli görüşmeleri onlar devam ettiriyorlar.  Ben sadece saha içerisinde neler yapabiliriz onlara konsantre olmuş durumdayım. Yöneticilerimiz bu isimlerin kadroda tutulması için çok çalışıyorlar, çok mücadele ediyorlar, ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz gerçekten kaliteli bir kadroya sahibiz. Mevcut kadro elde tutulursa ikinci devrede çok iyi bir çıkış yakalayabiliriz. Ben oyuncularıma şunu söyledim, ‘gelin mayıs ayına kadar kader bildiği yapalım ve Eskişehirspor’umuzu lig'de tutalım.’ Bunu da başarmak istiyoruz."
 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2020, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30