Yunan basınında Mehmet fırtınası!

Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan'ı takip ettiklerini açıklaması Yunan basınında da geniş yer buldu.

Yunan basınında Mehmet fırtınası!
banner127

Sport24’ün haberine göre Olympiakos 20 yaşındaki yetenekli oyuncu ile ciddi olarak ilgileniyor. Christian Karembeu’nun da bu ilgiyi dün akşam doğruladığını belirten Yunan haber sitesinin haberinde yer verdiği ifadelerin bazıları ise ilgi çekti.

Haberde şu ifadelere yer verildi; “Olympiakos, Mehmet Özcan’dan gerçekten çok etkilendi. Ancak oyuncuyu transfer etmesi için Eskişehirspor’un muhatap olarak görüşecekleri bir kulüp başkanı yok. Oyuncunun Eskişehirspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi var ve bu transferin sonuçlanması için Türk temsilcisinin önce bir başkan seçmesi gerekiyor. Olympiakos yetkilileri de 1 milyon Avro’ya bu transferin bitebileceğini belirtti. Resmi yazışmalar olmasada kulüpler menajerler aracılığı ile görüştü. Eskişehirspor’un FIFA dosyaları ile başı dertte ve acil olarak paraya ihtiyacı var. Ayrıca yetenekli oyuncu ile Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi kulüplerde ilgileniyor” ifaderlerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30