Sektör Bilişim
Yayınlama Tarihi 02 Ekim 2019
Telefon 05326887793
Resmi Web Sitesi https://www.iyiliste.net/metin2
Pvp serverler oyunları oldukça popüler bir oyun haline gelmiş ve sağlam yeni pvp server sunucu oyunları ile yıllardır online durumda olan bu oyunlar bir çok oyuncuya evsahipliği yapmaktadır. Metin2 online oyunun ücretsiz reklamını yapan pvp serverlar oyunları Türkiye de hatırı sayılır bir kitleye sahiptir. Diğer yandan en çok oynanan silkroad private serverlar ve knight online pvp serverlar oyunları da bu konuda metin2 ile oldukça rekabet içinde. Aslına bakarsanız Birbirleri ile hiç alakası olmayan oyun tipleri olması birbirlerini rakip yapmamaktadır. Fakat 3 oyununda oldukça fazla oyuncu kitlesi bulunmaktadır.
Hepimizin mutlaka duymuş olduğu ve çoğumuzun severek oynadığı Metin 2 hâlâ popüler mmorpgler arasında. Aslen Kore’de çıkmış olan oyunumuz bir yıl sonra Almanca olacak Beta sürümünde denendikten kısa bir süre sonra bütün dünyaya yayıldı. Oyunun çok beğenilmesi dünyanın dört bir yanına açılan serverlerin yetersiz kalmasına ve kullanıcıların kendilerine ait pvp serverler açmalarını sağladı. Günümüzde bile düzenli aralıkla açılan yeni pvp serverler mevcuttur.
Metin2 pvp serverler resmi serverlerden biraz daha farklı olarak karakterinizin bazı özelliklerini yükseltir ve oyunun daha hızlı oynanması için yeni olanaklar sağlar. Örneğin yüksek seviyelerde yapımı mümkün olan iksirlerin özellikleri size kalıcı olarak birinci seviyeden itibaren eklenir. Bu sayede official server size artık yavaş gelmeye başladığında kendinize uygun bir pvp server arama zamanı gelmiş demektir. Pvp server oyunlarında en sağlam ve en yeni oyunların listesine ulaşmak için iyiliste.net adresine giderek popüler ve yeni oyunlara bakmanızı tavsiye ederiz. En iyi pvp oyunları ile devamlı olarak günceldir.

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30