Sektör Nakliye ve Kargo
Yayınlama Tarihi 06 Temmuz 2019
Telefon 0537 029 74 79
Resmi Web Sitesi https://www.vincankara.net
Kılınçlar Vinç firması Ankara’da sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız. Firmamız bünyesinde birçok hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler; Vinç kiralama, Araç kaldırma, İnşaat Şantiye, Çelik Konstrüksiyon Montajı, Kiralık vinç hizmetinin yanı sıra taşıma ve kaldırma hizmetleri de sunmaktayız. Kılınçlar vinç ekibi olarak projelere özel çözümler sunmaktayız. Bu sayede müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet ile müşterilerimizin verimliliğini arttıracak çalışmalar sunmaktayız. Rekabet piyasasını göz önünde bulundurmak gerekirse, odak noktamız günümüz iş temposunda firmaların ihtiyaçlarına yönelik profesyonel hizmet sağlayarak hızlı ve güvenilir çalışmalar sunmaktayız. Bunların yanı sıra 7/24 hizmet veren firmamız aynı zamanda ücretsiz keşif desteği ile, ön planlama yaparak doğru işlemler yapmaktadır.

SEPETLİ VİNÇ ANKARA
Vinç işlemlerinde, sepetli platformlar fazlalıkla tercih edilebilmektedir. Sepetli platformlar aynı zamanda sepetli vinç olarak da geçmektedir. Sepetli Vinç; Çalışma alanlarında insanlar için risk taşıyan bölgelerde güvenlikli ve konforlu bir şekilde çalışılmasına olanak sağlayan iş makinası çeşididir. Bu ürünler insan gücü ile yapılması ve ulaşılması zor olan bölgelere erişim imkânı verdiği için zamandan tasarrufu sağlamıştır. Sepetli vinçler birey veya firmaların ihtiyaçlarına yönelik farklı tür ve tonajda çeşitlere sahiptir. Bu işlem özellikle çok katlı binalara yapılacak olan çalışmalarda kullanılmaktadır. Sepetli platformlar yapılan işlemlere kolaylık sağlamaktadır. Bu durum çalışılacak olan bölgenin konum ve yüksekliğine bağlıdır. Bu hem zaman açısından hem de maliyet açısından avantaj sağlar. Bu platformlarda işlemler kolaylıkla yapıldığı için birey ve firmaların ilk tercihi olabilmektedir. Sepetli Vinç işlemleri sepetli bir platform üzerinden yapıldığı için, birden fazla personeli içerisinde barındırabilmektedir. Bu sayede zamandan ve mekândan kazanç sağlanır. Sepetli Vinç Kullanım Alanları açısından oldukça geniş bir alana sahiptir. Bu alanlar; özellikle yüksek yapılı binaların dış cephe tadilatları, cam temizlikleri, boya, montaj, sıva, tadilat, tamir işlemlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. İşçi güvenliği her firma açısından önemli bir durumdur. Sepetli Vinç ile bu alanda firmaların önemli bir sorununu ortadan kaldırarak, hem iş hem de maddi alanda kazanımlarına önemli derecede olanak sağlamaktadır. Bu sayede hem hızlı hem de sorunsuz bir işlem gerçekleştirilmiş olur.

ANKARA SEPETLİ VİNÇ KİRALAMA
Sepetli Vinç olarak aynı zamanda birçok model ve seçenek bulunur. Ankara’da sepetli vinç olarak bulunan firmalar arasında Kılınçlar vinç firmamız bu alanda ön plandadır. Müşterilerimize daima en iyi hizmeti sunmaktayız. Ankara’da sepetli vinç sayesinde ulaşılması mümkün olmayan alanlara kolaylıkla ulaşılmasına olanak sağlar. Sepetli vinç ile; temizlik, taşıma, bakım, onarım, tarzında işlemler daha kolay hale gelecektir. Ankara bölgesinin hemen hemen her bölgesine hizmet vermekteyiz. Ankara’da sepetli vinç işlemleriniz hızlı, güvenilir ve pratik bir şekilde yapılmaktadır. Firmamız sepetli vinçler alanında 1. Sınıf hizmet vermeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda araçlarımız sertifikalı ve sigortalıdır. Bu yüzden güvenli ve kaliteli hizmetin garantisini vermekteyiz. Ankara’da sepetli vinç alanında ön planda olan firmamız, aynı zamanda vinç kiralama işlemleri de sağlamaktadır. Ankara’da sepetli vinç kiralaması yaparken saatlik, günlük ve haftalık kiralamaya bağlı olarak uygun fiyatlar sunulmaktadır. Kılınçlar Vinç Firması olarak uzun senelerin verdiği tecrübeye dayanarak, bu alanda önemli başarılara imza atmıştır. Tüm araçlarımız yetkili belgelere sahiptir. Bu belgeler ulaştırma bakanlığı onayı altında K1 yetki belgesine sahiptir. Bunun yanı sıra vinç operatörlerimiz, alanında gerekli eğitimleri almış kişilerdir. Vinç operatörlerimizin G sınıfı ehliyetleri (iş makinası ve vinç kullanma) yetkisine sahip olup, alanlarında uzman kişilerdir. Ankara’da sepetli vinç firmamız projelerinize yönelik kusursuz ve özel çözümler sunarak, hem işlemlerin daha kısa sürede çözümlenmesini sağlar hem de güvenli bir hizmet sağlanmış olur.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30