Sektör İnşaat firmaları
Yayınlama Tarihi 29 Şubat 2020
Telefon 0532 393 86 25
Resmi Web Sitesi https://yapibaskibeton.com
Profesyonel Baskı Beton Hizmeti

Yapı Baskı Beton firması olarak; Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine uzman ekibimiz ile profesyonel baskı beton hizmeti vermekteyiz. 15 yıllık sektör ve hizmet tecrübemiz ile sizlere en iyi hizmeti vereceğiz.

Baskı Beton Nedir ?

Özel teknikler ve yöntemler ile uygulanan baskı beton kullanışlı olması, alternatiflerinin olması ve görselliği çok yüksek olması nedeni ile günümüzde daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Sistem olarak kalıp ve normal betondan oldukça farklı bir teknik ile uygulama olanağı bulan bu beton sistemleri, özel işçilik ve teknik gerektirdiği için herkesin yapamadığı sistemlerdir. Farklı alanlarda özellikle yer, bahçe, yol, duvar ya da bina dış cephelerinde kullanılırlar. Çok fazla kullanım alanı bulmasının nedeni ise yıpranma, aşınma, renklerde solma gibi sorunların bu sistemleri yıpratma özelliğinin olmamasından kaynaklanır.

Her bakımdan özel ve etkili olan baskı beton geleneksel yöntemlerden çok daha farklı uygulanmakta ve özel bir görüntüyü sağlamaktadır. Örme taş duvar, döşeme parke ve ahşap görünüme sahip olabilen bu modeller özel ve etkili bir sonucun alınmasını sağlar.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30