Atanamayan öğretmen canına kıydı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki atanamayan öğretmen Murat Kaya, ailesine üç satırlık bir not bırakıp yaşamına son verdi. Murat Kaya adına sosyal medyada açılan etiket ise gündem oldu.

Atanamayan öğretmen canına kıydı
banner115

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Bağlarbaşı Köyü'nde meydana gelen olayda, rehberlik öğretmen adayı olduğu belirtilen Murat Kaya, tabancayla kafasına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Kaya'nın ölmeden önce ailesine yazdığı 29 Ocak 2022 tarihli “Hayata veda ediyorum. Üniversitemi, askerliğimi, özel sektörde çalıştım ve okudum. Abimi ve annemi çok seviyorum. Babamı özledim” notu ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Sözcü'nün aktardığı habere göre; 4 yıldan buyana atama beklediği belirtilen Murat Kaya'nın cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verildi.

Atanamayan öğretmen Murat Kaya için twitterde #MuratÖğretmenGittin adıyla açılan hastag, tt oldu.

Yürek yakan paylaşımların yapıldığı hastagda, ölen gencin arkadaşı olduğunu belirten bir sosyal medya kullanıcısı, “Aynı yurtta kaldık yıllarca, aynı masada yemek yedik. Görseniz öyle akıllı öyle terbiyeli bir insandı ki ah be kardeşim” şeklinde üzüntüsünü belirtti.

Sosyal medya bunu konuşuyor! KPSS'den yüksek puan almalarına rağmen atanamadılar!

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2022, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30