Elazığ için 1 milyon TL bağışladı

Sosyete kasabı Nusret Gökçe, Türkiye'deki 5 restoranın 1 günlük gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışladı. Nusret'in sadece Türkiye'den bir günde kazancı dudak uçuklattı.

Elazığ için 1 milyon TL bağışladı
banner115

Elazığ ve Malatya'da yaşanan 6,8'lik deprem felaketinin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu ve herkes yardım kampanyaları başlattı. Ünlü isimlerden Nusret Gökçe de depremzedeler için Türkiye'de bulunan 5 restoranının bir günlük kazancını bağışlayacağını düşündü. Gökçe, dün Instagram hesabından "Biz Türkiye'yiz. Yarın bütün Nusret Türkiye gelirini Elazığ'a bağışlıyoruz. Devlet baba ve milletimiz ne derse emrindeyiz" dedi. Gökçe'nin bu anlamlı paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi. Nusret, bugün ise 5 restoranın gelirinin ne kadar olduğunu yani Elazığ'daki depremzedeler için ne kadar bağışladığını açıkladı. Nusret'in yalnızca Türkiye'den bir gün içinde ne kadar kazandığını duyanların dudağı uçukladı. 

Tüm gün bütün Nusret restoranlarından 1 milyon 22 bin TL toplandığını belirten Gökçe, "Allahım sana çok şükür" notunu düştüğü fotoğrafını paylaştı.Nusret Gökçe'nin Etiler, Bebek, Nişantaşı, Kanyon AVM ve İstinyepark AVM olmak üzere Türkiye'de 5 restoranı bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30