Gökçek'in gönlünde ittifak var!

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı iddia edilen Melih Gökçek'in hedefinin Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olmak olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'le adı geçen Gökçek için ''Yol arkadaşlığına devam edeceğimizi düşünüyorum.'' demişti. 

Gökçek'in gönlünde ittifak var!
banner127

RİSK OLARAK GÖRÜNMÜYOR

Görevinden istifa eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in MHP'den tekrar aday olabileceği gündeme geldi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre MHP'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle istifa eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adını gündeme getirmesi, AK Parti'de bir heyecan yaratsa da bir risk olarak görülmüyor.   

 Melih Gökçek: TAHRİK EDİLMEMEYE ÇALIŞILIYOR

MHP'nin bu hamlesinin risk olarak görülmemesinde Gökçek'in kazanamayacağı ve Erdoğan'a rağmen bir yarışa girmeyeceği gözleminin etkili olduğu dile getiriliyor. Ancak yine de Gökçek'i tahrik edecek açıklamalardan kaçınılması için hassas bir süreç yürütülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan     

HAYATİ YAZICI- GÖKÇEK POLEMİĞİ

Özellikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Gökçek arasında yaşanan polemiğin ardından parti yöneticilerinin, açıklamalarında dikkatli olmaları ve polemiğe girmemeleri yönünde uyarıldığı belirtiliyor. AK Parti kulislerinde, Erdoğan'ın Yazıcı ile yaşadığı polemik sonrasında Gökçek ile görüştüğü kaydediliyor.   ORTAK ADAY FORMÜLÜ KONUŞULUYOR   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün yaptığı "Melih Bey, benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bu yol ve dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" açıklamasının da bu anlamda önemli olduğuna dikkat çekiliyor. Gökçek'in MHP'nin teklifini fırsata çevirerek iki partinin Ankara'dan 'ortak adaylığı'na oynayabileceği, bunun koşullarını zorlayabileceği dile getiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30