İKAF'23 iş imkanı, staj ve kariyer için önemli bir platform

Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) desteklediği ve Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda (İKAF'23) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Eskişehir Sanayi Odası’nın fuara yönelik desteklerinden dolayı ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’a plaket taktim etti.

İKAF'23 iş imkanı, staj ve kariyer için önemli bir platform
banner127

 Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde sürecek fuar süresince Türkiye’nin lider firma, kurum ve kuruluşları iş ve staj başvuruları almak, kariyer etkinlikleri gerçekleştirmek için öğrencilerle bir araya geliyor. Eskişehir Sanayi Odası’nın stantla katıldığı etkinlikte öğrencilere, Odanın çalışmaları, Mesleki Eğitim Merkezi, Model Fabrika ve Oda üyesi firmalarda staj imkanlarını tanıtılıyor.

 Fuarın açılışında değerlendirmelerde bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İKAF 2023’ün tüm katılımcılara ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 İKAF'23 ile katılımcıların kariyer planlarına yön verme, bölgede faaliyet gösteren birçok firma ile tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacaklarını belirten Kesikbaş, “Fuar, işverenler için de üniversitelerin öğrenci ve mezunlarıyla iletişim kurma, iş ve staj olanaklarını değerlendirme imkânı bulacakları bir platform oluşturdu. Etkinliğin üniversite-sanayi iş birliği açısından son derece önemli olduğuna inanıyorum ve tüm imkanlarımızla destekliyoruz. Bizde standımızla buradayız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30