Muhterem Nur ölmedi, yaşıyor

Müslüm Gürses'in bir süredir organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 87 yaşındaki eşi Muhterem Nur'un hayatını kaybettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Nur'un aile yakınları kısa sürede yayılan iddialar üzerine açıklama yaparak ölüm iddialarını yalanladı.

Muhterem Nur ölmedi, yaşıyor
banner127

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur böbrek yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırıldı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Muhterem Nur'un öldüğü ileri sürüldü. Kısa sürede gündem olan ölüm iddiası hakkında açıklama yapan aile yakınları, haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un dün bilinci kapandı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren kan değerleri değiştiği için solunum ve diyaliz cihazına bağlandı. Yoğun bakımda yatan Muhterem Nur, bugün hayatını kaybettiği iddia edildi.

Ölüm haberini kısa sürede yayılmasının ardından açıklama yapan aileye yakın isimler Muhterem Nur'un solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin devam ettiği ve ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığı söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30