Niğde'de korkutan deprem sonrası başkanlar 'Geçmiş olsun' diledi

Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe yol açtı. Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye başkanları deprem sonrası geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Niğde'de korkutan deprem sonrası başkanlar 'Geçmiş olsun' diledi
banner127

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından korkutan Hatay depremleri, vatandaşlarda tedirginliği arttırırken, bir deprem de bugün Niğde'nin Bor ilçesinde meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ilçenin yanı sıra Niğde kent merkezi ile Adana, Konya ve Aksaray’da da hissedildi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Yaşanılan deprem sonrası Eskişehir'in belediye başkanları, sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Niğde Bor merkezli 5.3 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kötü bir haber almamayı diliyorum." dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ise "Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5.3 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

  5.3’lük depremin ardından ilk belirlemelere göre, kentte bir olumsuzluğun görülmediği açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30